- Poruka
- 17.860
Na pare koje si pomenuo mislim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo Elle
Mogu da se nadam paricama![]()
Aman ...
Samo ja ovde pazim na času a neko ne pazi ni šta kaže![]()
Srecan rodjendan dragi strelcevi
I jednoza sve bikove
![]()
Mene baš zanima kakva će mi biti naredna godina finansijski. Imam strah od određenih gubitaka.
Strah je molitva za ono što ne želiš da ti se desi.Mene baš zanima kakva će mi biti naredna godina finansijski. Imam strah od određenih gubitaka.
Nek je sa srećom.Kod mene ako bude finansijski bolja znaci i da sam na boljem poslu![]()
Tjah...nešto ne verujem u tu priču kako zračiš tako privlačiš.Strah je molitva za ono što ne želiš da ti se desi.
Ne treba uopšte da veruješ u to. Samo analiziraj svoje misli i očekivanja u odnosu na ono što ti se dešava i kazaće ti se samo.Tjah...nešto ne verujem u tu priču kako zračiš tako privlačiš.
kazalo mi se da ne postoji nikakva korelacija između misli u smislu pozitiva/negativa i spoljašnjih događaja.Ne treba uopšte da veruješ u to. Samo analiziraj svoje misli i očekivanja u odnosu na ono što ti se dešava i kazaće ti se samo.
i menikazalo mi se da ne postoji nikakva korelacija između misli u smislu pozitiva/negativa i spoljašnjih događaja.
Mone ti je ŠkorpijaElle, imam sliku koju imas na avataru u sobi (ne original naravno)
Ne znam otkuda ljudima potreba da to tvrde...valjda je to neka potreba da veruju da od njihovih misli sve zavisi. A i danas je to veliki biznis. Trpaju i neku kvantnu fiziku da bi na pseudonaučni način objasnili kako kreiramo svoju stvarnost mislima. A meni se dešavalo da kad sam jako negativan po pitanju nekog ishoda desi mi se pozitivno...i obrnuto.i meni
Mada svi tvrde suprotno
Jedino što ovi pozitivci lakše hendluju bedake
isto potpunoNe znam otkuda ljudima potreba da to tvrde...valjda je to neka potreba da veruju da od njihovih misli sve zavisi. A i danas je to veliki biznis. Trpaju i neku kvantnu fiziku da bi na pseudonaučni način objasnili kako kreiramo svoju stvarnost mislima. A meni se dešavalo da kad sam jako negativan po pitanju nekog ishoda desi mi se pozitivno...i obrnuto.
Ne znam otkuda ljudima potreba da to tvrde...valjda je to neka potreba da veruju da od njihovih misli sve zavisi. A i danas je to veliki biznis. Trpaju i neku kvantnu fiziku da bi na pseudonaučni način objasnili kako kreiramo svoju stvarnost mislima. A meni se dešavalo da kad sam jako negativan po pitanju nekog ishoda desi mi se pozitivno...i obrnuto.
nemaš mesto strahu jer zivimo u zlatnom dobu i nikada nam nije bilo boljeMene baš zanima kakva će mi biti naredna godina finansijski. Imam strah od određenih gubitaka.
A planetarni ljubiocidobar dan ljubitelji zvezda i zvezdanih noci![]()
Ok, ali mi nije jasno na šta se tačno odnosi ta kompleksnost teme. Ono na šta sam do sada nailazio je većinom kombinacija priča o snazi pozitivnih misli i kvantnoj fizici i česticama koje se kreću drugačije od zavisnosti od posmatrača ( ima li šta komplikovanije od toga ). Ali opet ne vidim vezu između toga i tzv. vorteksa kojim privlačiš pozitivne događaje u život.Priča je mnooooogo komplikovanija od ovoga i ne može se pojednostaviti pa ne bih ulazila u to sada i ovde.
Koga zanima svakako može time da se pozabavi, stvarno nisam od onih koji idu i sektaše okolo šireći neke ideje.
Ne tvrdim, prenosim, stvarno mi nije namera da namećem bilo kome bilo šta.