Truman
Elita
- Poruka
- 23.977
Danas sam sreo Tešu u gradu i javio mu se. Bio je jako ljubazan, odmah je krenuo sa "gde si brate". No nažalost, Kina će morati da sačeka narednu godinu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam sreo Tešu u gradu i javio mu se. Bio je jako ljubazan, odmah je krenuo sa "gde si brate". No nažalost, Kina će morati da sačeka narednu godinu...
ja!Ko se smrzo danas![]()
Krenuo da čitam Veljinu knjigu o Velikim Arkanama. Dobar uvod gde prvih deset karata predstavlja sunčanu stranu života a posle ide ona tamna. I kad se poređaju u horiznotalnoj osmici ima smisla.
Ko se smrzo danas![]()
Jesi pitao gde je izlaz?Usput, nešto sam pitao za finansije i izašla mi karta Mag obrnuto. To bi trebalo da je loše? Daje nesigurnost, i na jednom mestu sam pročitao da poručuje da nije pametno menjati posao trenutno.
Ne.Jesi pitao gde je izlaz?![]()
nije pametno menjati posaoUsput, nešto sam pitao za finansije i izašla mi karta Mag obrnuto. To bi trebalo da je loše? Daje nesigurnost, i na jednom mestu sam pročitao da poručuje da nije pametno menjati posao trenutno.
Ja baš krenuo da opet šaljem CV-eve.nije pametno menjati posao
pa šalji ti zbog budućnostiJa baš krenuo da opet šaljem CV-eve.Hvala.
jasno ti je da horizontalna osmica predstavlja beskonačnostKrenuo da čitam Veljinu knjigu o Velikim Arkanama. Dobar uvod gde prvih deset karata predstavlja sunčanu stranu života a posle ide ona tamna. I kad se poređaju u horiznotalnoj osmici ima smisla.
ili petlja reinkarnacije.jasno ti je da horizontalna osmica predstavlja beskonačnost
reinkarnacija se uvek predstavlja krugomili petlja reinkarnacije.![]()