Luda Srpska Druzina
Veoma poznat
- Poruka
- 14.754
Nisu se ni sudije proslavile, onaj faul je za teorije zavere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rosette nebula - captured with 11 inch telescope
I ja razmišljam o Somboru, da se vidim da nekom curom...Samo, neodlučne proklete planete u Vagi( valjda) , mi ne daju mira...Zašto sutra ako niko ne piše tokom vikenda? Ispade mi Denver, sad ću normalno moći na počinak i da ustajem ranije. Hoću krajem nedelje da skoknem i do Sombora.
Ma Jokić mala beba za mene, ona se loži na umjetničke tipove...: ))))Znači konkurencija ti je poprilično jaka.
![]()
Imala bi 147 miliona razloga da se loži na sportske.Ma Jokić mala beba za mene, ona se loži na umjetničke tipove...: ))))
Ma kakvi, moj mozak vredi mnogo više od 147 miliona: )))Imala bi 147 miliona razloga da se loži na sportske.![]()
![]()
Nemoj sebe tako potcjenjivati, ima ovdje par kul ljudi...Da vredi ne bi pisao na ovom forumu.![]()
Sirotinja upravo ovako razmišlja.Tako priča sirotinja, koja uspješnost i sreću posmatra isključivo kroz prizmu novca...
Dabogda ti meni ozdravio.2023 долази "нова реалност" и што смо ближи тој години ближи смо новој реалности !
Погледајте овај видео и откријте да ово што ће се догодити, догодило се већ онда кад је настао мрачни средњи век.