- Poruka
- 398.900
eh..i ja bih :lol.Eh, kad bi bilo više para stalno bih putovao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh..i ja bih :lol.Eh, kad bi bilo više para stalno bih putovao.
Šta onda da radimo. Da budemo pametniji ne možemo. Možda da budemo srećniji i ubodemo neku nagradnu igru. Ali ne možemo ni to.eh..i ja bih :lol.
ja igram lotoŠta onda da radimo. Da budemo pametniji ne možemo. Možda da budemo srećniji i ubodemo neku nagradnu igru. Ali ne možemo ni to.
marlen ditrih tipičan primernekada u horoskopu moze i nesto pametno da se procita i tacno
JARAC
Ovaj zimski znak ima najzgodnije telo. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave.
Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju deluju poput sanjara.
Na njima se ističu i duge i lepo oblikovane noge koje su i njihov najveći adut.
https://www.krstarica.com/horoskop/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Stvara zanimljive i lepe i kreativne al ne baš normalne ljudeŠta radi taj Mesec u Ribama?
ahahahahahahahahahaŠteta što te promašilo da budeš slavna holivudska diva.![]()
E, a šta ima Sharon Stone? Ona mi je isto jedna od najlepših ikad.Opet Mesec u Ribama! Fascinantno
Prelepa je.
Skorpija/Blizanac inace
Ona je RibaE, a šta ima Sharon Stone? Ona mi je isto jedna od najlepših ikad.
Negde sam čitao da je to ipak mit, tipa da uopšte nije član Mense. Ali jeste inteligentna (završila srednju po ubrzanom postupku ), lepa, zgodna i harizmatična. Tako da mi je ona od glumica naj po tim kriterijumima. Pa onda Rita, Gene i ostale. Inače, čitao sam davno neku astro analizu njenog horoskopa i loše stvari su pisali...nešto tipa da je hladna.Ona je Riba
Osim što je PRELEPA ima jedan od naviših IQ na svetu
Ša je briga šta pišu neki astroloziNegde sam čitao da je to ipak mit, tipa da uopšte nije član Mense. Ali jeste inteligentna (završila srednju po ubrzanom postupku ), lepa, zgodna i harizmatična. Tako da mi je ona od glumica naj po tim kriterijumima. Pa onda Rita, Gene i ostale. Inače, čitao sam davno neku astro analizu njenog horoskopa i loše stvari su pisali...nešto tipa da je hladna.
Sad razmišljam da je šteta što nema biološku decu...da prenese kvalitetne gene na njih.Ša je briga šta pišu neki astrolozi
I dalje je lepa,pametna i uspešna
Sad razmišljam da je šteta što nema biološku decu...da prenese kvalitetne gene na njih.