- Poruka
- 92.753
Аљинче ми се не свиђа, треба га скинути.
Поздрав свима

За звездане даме

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao!pisi nam utiske bas me zanima kako je
Ma mislila je na neke slikePisao!
Ne hvala, nisam fan foto konkursa.Ma mislila je na neke slike![]()
Zezam se, Salomon i ja smo se šalili na račun toga što stalno svugde postavlja fotokonkurse.Ma obične slike za kafanu
Kako izgleda grad,plaže,stanovništvo
Pa možeš direktno sa telefona u roku od par minutaZezam se, Salomon i ja smo se šalili na račun toga što stalno svugde postavlja fotokonkurse.
Postaviću ako me ne bude mrzelo da prenosim fotke na komp. Verovatno ću to učiniti pri povratku.
Ja uopšte nemam Krsta aplikacijuOnda bih verovatno morao da instaliram krsta aplikaciju a ne bih da se navlačim.
Čuj, nema neta. Radim odavle.![]()
E pa onda nemam izgovor!Ja uopšte nemam Krsta aplikaciju
Koristim klasičan stil
I bez frke stavljam fotke
procitala sam, ali pisi jošPisao!
vreme je da pocnes da ucestvujes .nemoj da bude da dzabe oglasavam takmicenjaZezam se, Salomon i ja smo se šalili na račun toga što stalno svugde postavlja fotokonkurse.
Postaviću ako me ne bude mrzelo da prenosim fotke na komp. Verovatno ću to učiniti pri povratku.
Danas je dosta hladno i praznjikavo. Ovo su slike od juče, stavio sam tri. Da li se sve vide?
Iskreno, ti tvoji pozivi na svakoj bogovetnoj čat temi me baš smaraju.vreme je da pocnes da ucestvujes .nemoj da bude da dzabe oglasavam takmicenja![]()
uhh sada si me ganuoIskreno, ti tvoji pozivi na svakoj bogovetnoj čat temi me baš smaraju.![]()