DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Od gledanja nema selameta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, ti tvoji pozivi na svakoj bogovetnoj čat temi me baš smaraju.![]()
mene su proshli vikend odushevili najstariji gradovi nemacke: trier, cocham i koblenz, a pre toga par nedelja hajdelberg, worms, manheim...
nemachka ima preko 25000 dvoraca od kojih sam odluchila da obidjem makar desetak...![]()
ne vidim da N3Wz pishe, jel tu?
Evo još, centar me oduševio.
Ja Albaniju tako ne postram, tj. baš me briga za politiku.Meni je više taj osećaj da si na neprijateljskoj teritoriji. Msm bleja nego lično nikada ne bih dao svoj novac za tako nešto, ne radi me to![]()
očigledno nemaju ali nije nešto ni da padneš u nesvestAgata, toliko o tome kako imaju samo krš i bunkereevo još:
ja bih išla u TurskuEh, da tako izgleda svaka varošica u Srbiji...mada imaju i lepših primorskih gradova od Drača. Možda naredni put.
Ja mislim da politika ne treba da utiče na to gde ćemo putovati i letovati. Inače na letu Bg-Tirana bilo je najviše Albanaca. Dolaze i oni ovde.To mi deluje kao ignorisanje jedne realnosti. Mada razumem, mnogim našim ljudima se zgadi sopstveni narod, a u drugu ruku mnogi njihovi nas prihvataju kao ljude pa smo stigli do neke sredine koje zvuci ok da se zastupa. Ja ne iskreno, više volim ogledalo stil![]()
Kažu da je Turska obala baš moćna, prepuna arheoloških nalazišta. Bio sam samo u Kušadasiju davno.Od Turske me vuce samo Konstantinopolj
Za more onako, ne privlaci me
Pa da se pohvalim,Od Turske me vuce samo Konstantinopolj
Za more onako, ne privlaci me
da, arheološki je bogataKažu da je Turska obala baš moćna, prepuna arheoloških nalazišta. Bio sam samo u Kušadasiju davno.
Ja mislim da politika ne treba da utiče na to gde ćemo putovati i letovati. Inače na letu Bg-Tirana bilo je najviše Albanaca. Dolaze i oni ovde.
Verujem ti, ovi iz Albanije su drugačiji.Lepo je sto tako mislis, ali nije bas tako.
Sa Siptarima sam imala bas razne neprijatnosti u inostranstvu
Kao klinka sa drugaricama u Grckoj, naleteli na njih u pola noci, jurili su nas doslovno da smo morali da sprintamo, to je bilo neke 2008. (kad je bilo vruce sa Kosovom)
Gde god da sam ih videla po Evropi, nosili su Kosovo dukseve, i bilo mi je neprijatno sto me cuju da pricam srpski, osecala se neka tenzija koja sece vazduh.
ja se isto ne bih tamo prijatno osećalaLepo je sto tako mislis, ali nije bas tako.
Kao klinka sa drugaricama u Grckoj, naleteli na njih u pola noci, jurili su nas doslovno da smo morali da sprintamo, to je bilo neke 2008. (kad je bilo vruce sa Kosovom)
Gde god da sam ih videla po Evropi, nosili su Kosovo dukseve, i bilo mi je neprijatno sto me cuju da pricam srpski, osecala se neka tenzija koja sece vazduh.
al si ti naivanUf, dok gledam ovakve slike razmišljam koliko nemam para.A inače meni neka idealna destinacija za more su Karibi, bilo koje od tih ostrvca.
Ja se ne bih na Kosovu prijatno osećao. Ali ne vidim zaista problem sa Albancima iz Albanije. Čitam i čujem gomilu komentara ljudi koji su boravili prethodnih godina ovde i nijedan nije negativan.ja se isto ne bih tamo prijatno osećala
Mada ne bih ni Hrvatskoj
A neuporedivo je lepša
Slučajno prilikom jedne utakmice bio sam na izletu u Pešti.Lepo je sto tako mislis, ali nije bas tako.
Što naivan, zato što nemam para?al si ti naivan
I ja bih na Karibe