Planetarijum

Iskreno, ti tvoji pozivi na svakoj bogovetnoj čat temi me baš smaraju.:mrgreen:

Al se to izbezobrazilo cim je u albaniju zagazilo, vise ni za dame nema postovanja :lol:

mene su proshli vikend odushevili najstariji gradovi nemacke: trier, cocham i koblenz, a pre toga par nedelja hajdelberg, worms, manheim...
nemachka ima preko 25000 dvoraca od kojih sam odluchila da obidjem makar desetak...:p

A sta radite u dvorcevima? Ako je ko u sirom zatvorenih ociju I ja bih u obilazak:lol:

Ziv je N3wz umro nije zivece dok je olimpeye I astrologije samo je nasao posao sa strane ali njegov due zivi u svima nama.

Pozdrav svim dobrim ljudima

To mi deluje kao ignorisanje jedne realnosti. Mada razumem, mnogim našim ljudima se zgadi sopstveni narod, a u drugu ruku mnogi njihovi nas prihvataju kao ljude pa smo stigli do neke sredine koje zvuci ok da se zastupa. Ja ne iskreno, više volim ogledalo stil :D
Ja mislim da politika ne treba da utiče na to gde ćemo putovati i letovati. Inače na letu Bg-Tirana bilo je najviše Albanaca. Dolaze i oni ovde.

Kažu da je Turska obala baš moćna, prepuna arheoloških nalazišta. Bio sam samo u Kušadasiju davno.
da, arheološki je bogata
Ko hoće ekskluzivno ide u Fetie
Deniz je na turskom more
Kara deniz- crno more
t3_11079.jpg

t3_11075.jpg

OLUDENIZ-RESORT20-680x510.jpg

1.jpg

Ja mislim da politika ne treba da utiče na to gde ćemo putovati i letovati. Inače na letu Bg-Tirana bilo je najviše Albanaca. Dolaze i oni ovde.

Lepo je sto tako mislis, ali nije bas tako.
Sa Siptarima sam imala bas razne neprijatnosti u inostranstvu
Kao klinka sa drugaricama u Grckoj, naleteli na njih u pola noci, jurili su nas doslovno da smo morali da sprintamo, to je bilo neke 2008. (kad je bilo vruce sa Kosovom)
Gde god da sam ih videla po Evropi, nosili su Kosovo dukseve, i bilo mi je neprijatno sto me cuju da pricam srpski, osecala se neka tenzija koja sece vazduh.

Kao klinka sa drugaricama u Grckoj, naleteli na njih u pola noci, jurili su nas doslovno da smo morali da sprintamo, to je bilo neke 2008. (kad je bilo vruce sa Kosovom)
Gde god da sam ih videla po Evropi, nosili su Kosovo dukseve, i bilo mi je neprijatno sto me cuju da pricam srpski, osecala se neka tenzija koja sece vazduh.
Verujem ti, ovi iz Albanije su drugačiji.

ja se isto ne bih tamo prijatno osećala
Mada ne bih ni Hrvatskoj
A neuporedivo je lepša

Slučajno prilikom jedne utakmice bio sam na izletu u Pešti.
Kada su primili neki seljački gol cerekao sam se.
I nešto lik sto pored počne da komentariše na lošem srpskom
Pokažem mu srednji prst a on skoči, ali pošto je bio egal drugovi ga smiriše :lol:

Back