Planetarijum

Zdravo svima. Ja sam jarac-skorpija,rodjena 28.12.2001 sa mesecom i saturnom u konjukciji u blizancima u osmoj kuci i venerom u jarcu u trecoj kuci,pluton u drugoj u strelcu(kuca pocinje u skorpiji) i mars u petoj u ribama. Takodje sedma i osma pocinju u Biku ali je osma cela u blizancima.

Vreme rodjenja: 01:55.
Mesto:Beograd

Da li bi mi neko protumacio natalnu kartu,cula sam dosta tragicnih tumacenja kao i moji roditelji,svasta nesto se tu desava... Mislim da imam 2 joda koliko se secam ako ne vise i imam lose aspekte izmedju saturna-marsa-plutona.

Bila bih Vam zahvalna,takodje hvala svima unapred...

najvise me interesuje brak,novac i bogatstvo,opsti uspeh,duhovnost i vise sile(spiritual gifts) , zdravlje i smrt.

Odgovor na bilo koje od ovih bi mi bio od koristi

Od fiksnih zvezda mislim da imam Aldebaran na Saturnu koji je u konjukciji sa Mesecom u osmoj kuci, na isto vaznim pozicijama Sirius,Regulus i jos nekoliko nisam tacno sad sigurna ne mogu da se setim dugo nisam gledala fiksne zvezde.

Stigao! Iz beogradske kišurine uleteo u vreli Drač. :D
4b762e5521737bc7f704934f89a11201.jpg

Kako ti se cini? Daj neke utiske :mrgreen:
Na plaži još nisam bio. Utisak sa ulica je da su prljave. Ljudi su opušteni, parlaju pomali i italijanski. Stalno se nešto gradi na obali, ima dosta nepopločanih ulica. Ja volim lučke gradove pa mi se sviđa, ali ovo je neki donji prosek za taj tip mesta. Ima još prostora za napredovanje. :) Sutra ću da se bućnem pa pišem i utiske sa plaža.

Back