- Poruka
- 92.771
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam tek sam napravila profil pa sam pisala gde god postoji tema o natalnim kartama i tumacenju. Ali otprilike pretpostavljala sam da ce neko ovo napisatiNema potrebe da spamujes sve teme...
nemoj tako,nova jeNema potrebe da spamujes sve teme...
ako imaš ludu ludu sreću možda ti neko i pogledaNe znam tek sam napravila profil pa sam pisala gde god postoji tema o natalnim kartama i tumacenju. Ali otprilike pretpostavljala sam da ce neko ovo napisati![]()
ako imaš ludu ludu sreću možda ti neko i pogleda
imaš srećepa evo na nekoj temi vec gledaju,zato sam pisala na svim astroloskim temama vezanim za natalne karte i tumacenja i astrologiju jer ne znam koliko ljudi gledaju i koja tema je koliko aktivna..
ako imaš ludu ludu sreću možda ti neko i pogleda
tako je i najboljezato sto kad se malo bolje pogleda mnogo je teska natalna karta zbog toga sam spamovala,pre su mi neke osobe rekle da je veoma losa i “cudna situacija” tu pa onda trazim sto vise razlicitih misljenja![]()
ja sam dobro kad je kišaValjda je
A vremekako ga podnosite
![]()
Stigao! Iz beogradske kišurine uleteo u vreli Drač.Gde je Truman? Jel stigao bez problema![]()
Stigao! Iz beogradske kišurine uleteo u vreli Drač.![]()
Jao ja ćorava tek sad videh da su DVOJE na tvom avataru
Prvo sam pomislila- što li stavi ove krive noge,još različite debljine i dužine?![]()
Jbg, nisam tolko luda jer imaju iste patike i farmerke
Kako ti se cini? Daj neke utiskeInače sam na ulici čuo i srpski. Nisam jedini turista odavde.
Na plaži još nisam bio. Utisak sa ulica je da su prljave. Ljudi su opušteni, parlaju pomali i italijanski. Stalno se nešto gradi na obali, ima dosta nepopločanih ulica. Ja volim lučke gradove pa mi se sviđa, ali ovo je neki donji prosek za taj tip mesta. Ima još prostora za napredovanje.Kako ti se cini? Daj neke utiske![]()
pisi nam utiske bas me zanima kako jeInače sam na ulici čuo i srpski. Nisam jedini turista odavde.