Truman
Elita
- Poruka
- 24.001
Jbg, neko napisa da nemačka vlada garantuje depozite ali ovo nije provereno.Ne znam kako to funkcionise, dal moraju imaju negde neki depozit ili sta vec koji garantuje isplatu klijentima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, neko napisa da nemačka vlada garantuje depozite ali ovo nije provereno.Ne znam kako to funkcionise, dal moraju imaju negde neki depozit ili sta vec koji garantuje isplatu klijentima

Nego kad smo kod politike, bese Milo Djukanovic ima stelijum u Vodoliji u 12?
Ima skoro sve u Vodoliji cini mi se, ukljucujuci i Sa.
Bas je fiksirao tu vlast.
Dobro veče
Našla sam da je Milo vodolija?
Ja se odlično slažem sa vodolijama(lav) pa me zanima oće li se smilovati ovih dana na ovog lava i otvoriti j.... granicu?
Ako se to negde vidi...
Šta ćeš u Crnoj gori bog te ubio dabogdaDobro veče
Našla sam da je Milo vodolija?
Ja se odlično slažem sa vodolijama(lav) pa me zanima oće li se smilovati ovih dana na ovog lava i otvoriti j.... granicu?
Ako se to negde vidi...
On je izrod od VodolijePitaj ga ako se odlicno slazes sa Vodolijamamozda uspes da izdejstvujes
Meni je drug Vodoluja Strelac koji je prilično poznat astrolog,zadao da iznađem Vodolije kreteneOn je prava Vodolija, Sunce Jupiter Mars Merkur Saturn u Vodoliji, sve
Sta znam, ima Vodolija raznih, pogotovo muskih
Brejvik isto Vodolija, Sunce i Mars Merkur u 8.
Mars u Vodoliji je gadan
Sad sam mu poslala pismo..Pitaj ga ako se odlicno slazes sa Vodolijamamozda uspes da izdejstvujes
O ženo bogmeubio što već nisam otišlaŠta ćeš u Crnoj gori bog te ubio dabogda
Kakvu vezu, nemam ja šnjima ništa, bože sačuvajO ženo bogmeubio što već nisam otišla
Ne staj mi na muku, bre
Daj neku vezu, pomaži

Negde ovde je bila tema Horoskop poznatih ličnostiNišta o onom zlotvoru vodoliji?
![]()
Negde ovde je bila tema Horoskop poznatih ličnosti
Mislim da su i zlotvora obradili
Ništa o onom zlotvoru vodoliji?
![]()