Planetarijum

Čisto sumnjam da ću ga u skorije vreme viđata. Nisam sklon tiltovanju, ali videćemo. Usput, sećam se Fila Ajvija kao najboljeg igrača svojevremeno. Ne znam šta sad radi.
A glede crne mačke...ma ne verujem ja u to sujeverje! Ali ipak ću je obući naopačke reda radi.

Negreanu drzi stars, zato pitam. Pre su organizovali neke turnire i ko osvoji dobije priliku igra protiv njega. A ajvi verovatno u vegasu kao i ostatak ekipe. To su bila vremena pre 10ak godina kad se okupe ajvi, negreanu, esfandiari, durrr, helmut i stara skola, to je bio nesto. Sad moram pogledam opet high stakes poker, jedina serija koju sam sem witchera celu ispratio.
Igras multi table turnire ili samo one sa 6 do 10 igraca. Skupljaj skupljaj pa kad skupis pravac grand na neki turnir.

kažu bolje gace naopacke :lol:

A to u narodu poznatije kao razgacavanje se koristi u nekim ekstremnijim slucajevima, na primer kad prodjes ispod bandera :lol:

Ako počnem da pišem o astrologiji, i to malo što je ostalo ima da pobegnu glavom bez obzira. :mrgreen:

To, preuredi im kafanu, razbucaj im planete po kucama :lol:

Negreanu drzi stars, zato pitam. Pre su organizovali neke turnire i ko osvoji dobije priliku igra protiv njega. A ajvi verovatno u vegasu kao i ostatak ekipe. To su bila vremena pre 10ak godina kad se okupe ajvi, negreanu, esfandiari, durrr, helmut i stara skola, to je bio nesto. Sad moram pogledam opet high stakes poker, jedina serija koju sam sem witchera celu ispratio.
Igras multi table turnire ili samo one sa 6 do 10 igraca. Skupljaj skupljaj pa kad skupis pravac grand na neki turnir.

A to u narodu poznatije kao razgacavanje se koristi u nekim ekstremnijim slucajevima, na primer kad prodjes ispod bandera :lol:

To, preuredi im kafanu, razbucaj im planete po kucama :lol:
Pod banderom se pljucne tri puta, vrati i obiđe 3 puta i eventualno ufati za dugme ko za popa
Koliko se ja sećam običaja iz osnovne škole
To je tad bilo popularno jer te stare bandere liče na keca,što bi značilo da ako se prođe ispod -pada se godina:zcepanje::malav:

Pod banderom se pljucne tri puta, vrati i obiđe 3 puta i eventualno ufati za dugme ko za popa
Koliko se ja sećam običaja iz osnovne škole
To je tad bilo popularno jer te stare bandere liče na keca,što bi značilo da ako se prođe ispod -pada se godina:zcepanje::malav:

Ja uvek nosim slanik sa sobom i kad se desi nesto sto ne treba samo zasolim preko ramena :lol:

Za sada samo za jednim stolom. Osvojih drugo mesto i 3.48$. Mukica, da mi bude lakše nakon ove vesti:
https://www.blic.rs/biznis/munjevit...wsDx5I8MGiU7KAvBK3VhAgSeOmltNAMuhfDpA8c8JZAeM

Ali levog!
To je običaj od Rimljana da daruju so PENATIMA - duhovima ostave to jest špajza

Sve znas, pokretna enciklopedija :D

ne volim kada mi crna macka predje put iako znam da je to sujeverje ..predjem i ja njoj ali ne volim :lol:

Ja joj ne dam mi predje, pocnem urlam i trcim da joj presecem put :lol:

Ja dan danas ne prolazim ispod bandere iako sam sve svoje škole odavno završila

Nije dobro ni ispod merdevina se prolazi?

Za sada samo za jednim stolom. Osvojih drugo mesto i 3.48$. Mukica, da mi bude lakše nakon ove vesti:
https://www.blic.rs/biznis/munjevit...wsDx5I8MGiU7KAvBK3VhAgSeOmltNAMuhfDpA8c8JZAeM

28 milijardi vredeli i sad nista. Propadose kao stara devizna stednja.Sta ce bude sad?

Kocka je kao droga,ako se navuces, gotov si..nece ti pomoci ni neptun

Poker nije kocka, dobro ima onih koji dodju i kockaju, cim dobije dobru ruku odmah all in pa sta bude ali mnoge vestine su prisutne kod ozbiljnih poker igraca.

Back