- Poruka
- 18.045
Meni je to kao sok, preslatko 
Nisam odavno pila vino.

Nisam odavno pila vino.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ohoho predjosmo na ice i pice i to bez mene

Možda prvo da zaradim pare na pokeru.
Možda prvo da zaradim pare na pokeru.
Brt, ti zaređao po kafanama večeras? Šta bi sa titty thursday, ništa od toga?Jel ima ovde neke akcije?
Brt, ti zaređao po kafanama večeras? Šta bi sa titty thursday, ništa od toga?
Napravi
Da, biće valjda.Pa ove nedelje mućak izgleda. Ali nema očajavanja, biće berićetnijih četvrtaka.
Pa probo sam na ljisu i ništa, sad sam klonuo duhom, pa reko ako ima nešto da dođem na gotovo...

Hoćeš da ja počnem da pišem o astrologiji?Mislim da je zivahnost ovog pdf-a na istorijskom minimumu

iz astroloskog ugla, bar 100x smo presli hot topics
 iz astroloskog ugla, bar 100x smo presli hot topicsDa, biće valjda.

Treba nam podmladak, sve price smo ispricali ali stvarnoiz astroloskog ugla, bar 100x smo presli hot topics

Sad si me ubedio da će biti sigurno.Šta valjda, biće sigurno!
Znali smo ovo kad smo počinjali jbg, ne može baš svake nedelje, nekad neće biti nijednih sisa ni u mesecu. Ali ne odustajemo, jer kad ih bude....
Jedan titty thursday je vredniji od svih no titty thursday-a.
Ako počnem da pišem o astrologiji, i to malo što je ostalo ima da pobegnu glavom bez obzira.

Ako počnem da pišem o astrologiji, i to malo što je ostalo ima da pobegnu glavom bez obzira.

Šta sam ja kriv što se svi razbežali?Tvoju kafanu si upropastio, kod Dizi pokusavas a ovde neces