- Poruka
- 113.594
SvidŽa mi seSO JU Ribe, Asc Rak, MO Lav, ME MA SA Ovan, VE Vodolija...Sunce i Jupiter u 9
Mnogo volim Ribe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SvidŽa mi seSO JU Ribe, Asc Rak, MO Lav, ME MA SA Ovan, VE Vodolija...Sunce i Jupiter u 9

meni su i ćale i burazer,i burazerov sin,i muž LavoviE a zanimljivo njegov SO i JU na mom Mesecu a moj Stelijum u Lavu na njegovom Mesecu, oboje smo ASC Rak...Baš čudno
za Ribe idu ljubičasti i plavi tonovi....Kida. U duhu tog Ovna bi nešto![]()
Znaš da sam to rekao burazeru pre neki dan isto...neki klinci urlaju na terenu reko što nemam zolju jednu da ih gađam![]()

znam dobar je.....E prešao sam na pueblo duvan, motam. Nemački bez aditiva, svetli. Mogu ti reći dobra priča, onako boemska.
takve se stvari čitaju polakoKad sad? Ne
Čitam kad ugrabim vremena trenutno Što je Zen što je Tau ako na to misliš, nego nikako da vežem do kraja, nemam energije da obradim valjano.
Zezaš?Ko kad sam jednom uzela tibetanski lek pa mi je realnost bila mnogo čistija
Kao kad se opere prljava šoferšajbna
Ne ovo čitam kolekciju Alana Wattsa mog nesuđenog sensejaEl si čito Zen priče to jest Zen koane?
Ja tela da se posvetim detoksikaciji - promenim ishranu, i počnem da uzimam neke preparate za čišćenje organizmaZezaš?
Meni je plan da batalim sve poroke, očisitm se totalno i jednom u 6 meseci radim čurke za boost svesti
E sad na primer moj pristup svesti uopšte nije te prirode. Svako ko krene da kopa dublje malo postaje mu jasno da je sve ovo igrica...Samo pored toga postaje svestan da je ozbiljna igrica. Kada nastupa taj džoker momenat? Kad znaš da je sve predstava ali nikad ne napuštaš svoj show do kraja. Tu si u sadašnjosti i plešeš kroz vreme, prostor, energiju, simboliku i paralelno uživaš u trenutku. Čim postaneš svestan da se smeješ prestaješ da se smeješ. Zato ne treba forsirati ni tu svest previše. Treba živeti i uživati u doživljajima iskustva a posle ih iz svesti obraditi kada za to dođe vreme. Ne bežite od sebe, volite sebe baš takve kakvi jesteLaq noc

treba mi jedna da tera zene od mene