gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
e to je moja stara boljka
Grčevi i napetost
Saturn 90 Merkur
To hoce i do Marsa u Jarcu na asc, Mars je inflamacija, misici, Jarac grc, skupljanje. ali Mars se srecom lako opravi nekom aktivnoscu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to je moja stara boljka
Grčevi i napetost
Saturn 90 Merkur
slabo ja koristim alkohol..bio sam ubijedjen da si mislila na neko alkoholno pice hahahahab
ovo postaje jos interesantnije hahahahslabo ja koristim alkohol
Više volim nešto drugo✌
Ja jesam uz sve bagove i nezgodnu narav jedna zanimljiva osobaovo postaje jos interesantnije hahahah![]()
Ja jesam uz sve bagove i nezgodnu narav jedna zanimljiva osoba
Bar nešto
Venere u Jarcu su kao statue <3 kako idu godine.
pa kad trpi bahatu seljačinu nek joj sklanja kartehahahaha...a to sigurno <3...sto se tice nezgodne naravi..pa meni vecina ljudi tako zna djelovati..ukljucujuci i mene samog...tako da..tell me something new..
Nego da ti ispricam...sad u petak u klubu ova jedna cura (racica) donijela tarot i to nekakav stilizovanj ljubicasti...mnogo cool izgleda...dobila ga na poklon..i onda je krenula svima redom da otvara...I nakon nekoliko sati samo dodje njen decko (strijelac) ocajan...da nam se pozali kako mu je muka od tarota..vidje da i mi pricamo o astrologiji..i samo se dreknu onoj racici: idemo kući! (i samo vidis racica izlazi pokunjeno iz kluba svjesna da je svaka mjera prevrsena) ..Mi crkli od smijeha..Btw... nije mi se svidjelo ono sto sam izvukao tad: 8 maceva,mjesec i obrnutu kraljicu pehara... ali zanemarićemo taj detalj..XD
Čega?Pa ne skupljam ja golubove na sebi, aman!
![]()
To bi mu bilo zadnje što je ssrao
Meni nisu smešne te manifestacije primitivizma
Al neće još dugo....
Pregaziće ih svet
Ma ne zanima me,iskrenoHhahaha...joj agi...ali to nije bio ovde slucaj...to je samo jedna scena..ali ne znas citav film XD...
Pa ti nisi zena
Ne moze Venera toliko da te opisuje fizicki ako si musko a ni karakterno, osim ako nije vladar licnih i asc-a
ali ne brini, sa asc Blizancima ostaces mladolik i bez pomoci Venere![]()
Ovan isto zna nesto slicno da donese, kao zeka na Duracell baterijamajednostavno im je nepresusna energija, pa zbog toga ostaju dugo mladi duhom i telom, ipak su prvi znak
![]()
Ljudi za par dana I Merkur ulazi u Devicu, poslednjeg dana u avgustu ce Mlad Mesec u Devici.
Ovaj haos od planeta na pocetku znaka dugo nije vidjen na nebu. Mars I Merkur ce biti spaljeni na 11*.
Oko mene se svi zale da se osecaju haoticno, smuseno, da nisu racionalni. Tu je I agresivnost Marsa.
Moje je misljenje da cemo od polovine septembra tek malo prodisati, kada se Merkur I Venera odvoje I udju u Vagu.
Osecate li vi ovaj pritisak ili se to samo meni cini?
na mene izgleda dobro utiche taj haos na nebu i prilichno sam zadovoljna ovim periodom, josh kad bi mi se potreba za snom malo smanjila bio bi vrh... ovako mi bude zao vremena koje utroshim na spavanje, sve mislim mogla bih pametnije da ga iskoristim...![]()
Ljudi imamo novog moda!
Cestitam Nastiji, nek je sa srecom![]()
Ljudi imamo novog moda!
Cestitam Nastiji, nek je sa srecom![]()