Planetarijum

Ja jesam uz sve bagove i nezgodnu narav jedna zanimljiva osoba
Bar nešto

hahahaha...a to sigurno <3...sto se tice nezgodne naravi..pa meni vecina ljudi tako zna djelovati..ukljucujuci i mene samog...tako da..tell me something new..
Nego da ti ispricam...sad u petak u klubu ova jedna cura (racica) donijela tarot i to nekakav stilizovanj ljubicasti...mnogo cool izgleda...dobila ga na poklon..i onda je krenula svima redom da otvara...I nakon nekoliko sati samo dodje njen decko (strijelac) ocajan...da nam se pozali kako mu je muka od tarota..vidje da i mi pricamo o astrologiji..i samo se dreknu onoj racici: idemo kući! (i samo vidis racica izlazi pokunjeno iz kluba svjesna da je svaka mjera prevrsena) ..Mi crkli od smijeha..Btw... nije mi se svidjelo ono sto sam izvukao tad: 8 maceva,mjesec i obrnutu kraljicu pehara... ali zanemarićemo taj detalj..XD

Zvuči kao nešto što bih ja uradio sa ogromnim zadovoljstvom i ogromnim osmehom. Mada bih prvo jedno tri sata zajebavao za svaku karticu. :hahaha:

Džabolebatori i ekološki svesniji ljudi koji znaju drugima da drže pridike o EKO svesnosti, a u životu orezali granu nisu ili makar biljčicu zasadili. :lol: Sramota!

hahahaha...a to sigurno <3...sto se tice nezgodne naravi..pa meni vecina ljudi tako zna djelovati..ukljucujuci i mene samog...tako da..tell me something new..
Nego da ti ispricam...sad u petak u klubu ova jedna cura (racica) donijela tarot i to nekakav stilizovanj ljubicasti...mnogo cool izgleda...dobila ga na poklon..i onda je krenula svima redom da otvara...I nakon nekoliko sati samo dodje njen decko (strijelac) ocajan...da nam se pozali kako mu je muka od tarota..vidje da i mi pricamo o astrologiji..i samo se dreknu onoj racici: idemo kući! (i samo vidis racica izlazi pokunjeno iz kluba svjesna da je svaka mjera prevrsena) ..Mi crkli od smijeha..Btw... nije mi se svidjelo ono sto sam izvukao tad: 8 maceva,mjesec i obrnutu kraljicu pehara... ali zanemarićemo taj detalj..XD
pa kad trpi bahatu seljačinu nek joj sklanja karte
Volela bih da vidim kako bi meni to uradio,baš
Kakva smrdljiva džiberčina a ona maloumna ćurka

Mene mnogi pitaju ovih dana šta se to dešava, svi su primetili da je neko čudno vreme i da je sve nekako, kao naelektrisano.
Da li je stvarno moguće da se ove silne planete toliko osećaju?

Ljudi za par dana I Merkur ulazi u Devicu, poslednjeg dana u avgustu ce Mlad Mesec u Devici.
Ovaj haos od planeta na pocetku znaka dugo nije vidjen na nebu. Mars I Merkur ce biti spaljeni na 11*.
Oko mene se svi zale da se osecaju haoticno, smuseno, da nisu racionalni. Tu je I agresivnost Marsa.
Moje je misljenje da cemo od polovine septembra tek malo prodisati, kada se Merkur I Venera odvoje I udju u Vagu.

Osecate li vi ovaj pritisak ili se to samo meni cini?

na mene izgleda dobro utiche taj haos na nebu i prilichno sam zadovoljna ovim periodom, josh kad bi mi se potreba za snom malo smanjila bio bi vrh... ovako mi bude zao vremena koje utroshim na spavanje, sve mislim mogla bih pametnije da ga iskoristim...:p

na mene izgleda dobro utiche taj haos na nebu i prilichno sam zadovoljna ovim periodom, josh kad bi mi se potreba za snom malo smanjila bio bi vrh... ovako mi bude zao vremena koje utroshim na spavanje, sve mislim mogla bih pametnije da ga iskoristim...:p

E, ti si prva koja mi je ovo rekla! :D
Ali neka, dobro je da ima i dobrih iskustava, već sam se uplašila da je neka kataklizma :D

Dobro vam jutro, svima! :heart:

Bice sad mlad Mesec, koji ce da aktivira ceo ovaj stelijum u Devici.
A taman ce i Merkur promeniti znak.
U pcelice cemo se svi pretvoriti! :D
Saturn krece direkt sredinom septembra, Jupiter je vec krenuo, to je kraj ovom ucmalom letu.
Stvari ce se pustiti u pogon.

Uglavnom su misljenja slicna, od polovine septembra krece lagano olaksanje.
Mislim da ce ovih dana, narocito sutra I prekosutra biti vrhunac.
Dodje mi da odem negde u sumu I zatvorim se na nedelju dana :D

Ljudi imamo novog moda!
Cestitam Nastiji, nek je sa srecom :)

Ja neću čestitati, smatram da je odabir izuzetno loš jer član Nastia je pokazala veliku diskriminaciju protiv moderne astrologije, zbog čega je bila na mojoj ignore listi. Ukoliko se ta vrsta diskriminacije protiv moderne astrologije bude nastavila, vidim veliki problem za PDF.

Back