Planetarijum

Mir i uživancija :ok::okok::kafa:

N3Wzzzz.gif

Ljudi za par dana I Merkur ulazi u Devicu, poslednjeg dana u avgustu ce Mlad Mesec u Devici.
Ovaj haos od planeta na pocetku znaka dugo nije vidjen na nebu. Mars I Merkur ce biti spaljeni na 11*.
Oko mene se svi zale da se osecaju haoticno, smuseno, da nisu racionalni. Tu je I agresivnost Marsa.
Moje je misljenje da cemo od polovine septembra tek malo prodisati, kada se Merkur I Venera odvoje I udju u Vagu.

Osecate li vi ovaj pritisak ili se to samo meni cini?

Ljudi za par dana I Merkur ulazi u Devicu, poslednjeg dana u avgustu ce Mlad Mesec u Devici.
Ovaj haos od planeta na pocetku znaka dugo nije vidjen na nebu. Mars I Merkur ce biti spaljeni na 11*.
Oko mene se svi zale da se osecaju haoticno, smuseno, da nisu racionalni. Tu je I agresivnost Marsa.
Moje je misljenje da cemo od polovine septembra tek malo prodisati, kada se Merkur I Venera odvoje I udju u Vagu.

ne čini ti se......

Nastia, ti si verovatno čula za onaj demonski stepen Device?
Mislim da je 18. u pitanju i da se poklapa sa 11.09.
Inače napd na Kule nije jedini takav slučaj na taj datum
Tokom istorije ih je bilo još

Bas smo o tome pisali na drugoj temi, o tom stepenu.
Demonski je jer su tri sestice(18), devetka zbog meseca se povezala sa Devicom, jer je deveti mesec.
Vise je stvar iz okultizma ovo i numerologije.
ali kao i uvek ima poklapanja izmedju raznih oblasti, nije to nozem preseceno.

Meni je sjajno :D
ali to je jer Merkur jos uvek u Lavu, sad mi je na asc(polje u kojem se raduje) jos u trigonu sa Jupiterom iz 5, osecam se specijalno pametno ovih dana :lol:
Nesto ucim za posao, i bas mi lako ide, samo od sebe prakticno.

Znam da većina ne prati profekcije, ali meni se upravo menja profekcija i iz Device prelazi u Vagu.
Venera preuzima vladarstvo sve do sledećeg kraja avgusta, i nadam se da će doneti lepe stvari.
Prošla godina mi je bila jedna od najlepših i najsrećnijih koje pamtim, profekcija mi je bila u Lavu a Sunce vladar. U svemu mi je bila godina sreće i uživanja. :)

Back