Planetarijum

2eef3ef6aa3176d3bcb57ec913bdedb0.jpg

Јутрос сам сањао како Веља Абрамовић улази у ракету за Марс. Пут до Марса траје 2 месеца, питамо га је л се уплашио, он се само осмехнуо.

hehe truman, to me podseti na neshto iz crne gore...

sad kad sam bila u crnoj gori odem sa burazom i mamom na biogradsko jezero i tu svratimo da neshto klopamo u restoran...
u tome moja cerka se javi na fon moje mame, kao hitno da se ukljuchim na net, ima kod mene u lokalu veliku isplatu na jednom automatu...
i pitam ja konobara imaju li WLAN, tek ce ti on meni na to:

ne, uzivajte u prirodi!

da uzivamo u prirodi?! - ponovim ja i ne verujem, msm dechko me zayebava, a on videvshi mi izraz lica, zbrishe...

nazovem onda ceru iz rominga, shta cu drugo, i kad sam zavrshila napishem joj sms o konobaru...
ona se zacenula i kaze kakav lik, morash mu dati dobar bakshish...

u tome prilazi konobar opet i ja mu kazem da mi je cerka rekla da mu moram dati dobar bakshish zbog prethodne izjave, i on na to ladno: dace bog! tu sam i ja pala od smeha, i na kraju kod naplate on meni hvala a ja - hvala bogu... :p

hehe truman, to me podseti na neshto iz crne gore...

sad kad sam bila u crnoj gori odem sa burazom i mamom na biogradsko jezero i tu svratimo da neshto klopamo u restoran...
u tome moja cerka se javi na fon moje mame, kao hitno da se ukljuchim na net, ima kod mene u lokalu veliku isplatu na jednom automatu...
i pitam ja konobara imaju li WLAN, tek ce ti on meni na to:

ne, uzivajte u prirodi!

da uzivamo u prirodi?! - ponovim ja i ne verujem, msm dechko me zayebava, a on videvshi mi izraz lica, zbrishe...

nazovem onda ceru iz rominga, shta cu drugo, i kad sam zavrshila napishem joj sms o konobaru...
ona se zacenula i kaze kakav lik, morash mu dati dobar bakshish...

u tome prilazi konobar opet i ja mu kazem da mi je cerka rekla da mu moram dati dobar bakshish zbog prethodne izjave, i on na to ladno: dace bog! tu sam i ja pala od smeha, i na kraju kod naplate on meni hvala a ja - hvala bogu... :p

Zvuči kao neki moj, rođeni. :rotf::super:

Ja bih to isto rekao, 100%.

Back