Planetarijum

Mislim da je on shvatio "energija" kao energicnost, sto se istini za volju bas ne vezuje za vodene znakove.
Kad kazemo da neko ima energiju, obicno je to asocijacija na vatrene znake.
Stvar je u jezickom nerazumevanju. Samo malo vise razumevanja, ali ako vam je draze da mlatite praznu slamu, nastavite :D

Pazi, niko njemu nije kriv što ne zna osnove fizike i što nema pojma šta je Vodonik u svemiru. (HYDROGEN)

On je to shvatio kao fizičku snagu na jedan banalan i bukvalan način ne znajući šta se sve smatra Energijom u samoj prirodi i zbog čega je ista bitna.
Drugim rečima je povezuje sa kinetičkom energijom kao i termodinamikom isključivo. Iz napisanog se podrazumeva da ne zna o čemu piše niti razume zbog čega uopšte i dolazi do pojave termodinamike, on isključivo vidi krajnji rezultat toga šta je intezivno po njegovoj uzanoj percepciji realnosti, a ne šta se podrazumeva tačnim sa osnova naučne sfere.

Ili da pričamo njegovim jezikom, da bi toplota uopšte mogla da se emituje potrebno joj je gorivo.
Ovo gorivo je u najvećoj meri Vodonik (H) (Voda, Stvaranje Vode).

Sam prelaz iz Riba(Gas) u Ovna(Toplota) je ono što definiše ceo jedan energetski spektar.

Ali znak Ovna ne definiše Energiju kao pojam, već u navedenom primeru koristi da se dobije pojam Širenja toplote u Prostoru iliti Prostorom u određenom, pravilnom smeru.

xyz1.gif

Drugim rečima, bez goriva nema sagorevanja, drugim rečima nema toplote.

Moram da ovde pohvalim i podržim nedavnu posetu korisnice ''Meduse'' koja je uspela da održi astrološku relevantnost u PDF-u Astrologija i tome pokazala konkretnu želju da se astrologijom i vodi. Zaista mi je drago da vidim kada neko može da tako uspe i nije mi teško da pohvalim osobu kada je primetna iskrena želja za istraživanjem ove oblasti.

Nadam se da od izučavanja, istraživanja i učenja astrologije neće odustati jer generalno ljudi sa Ascendentom u Devici znaju da budu odlični analitičari, kao što su inače i mnogi moji prijatelji astrolozi sa kojim sam kroz godine sarađivao (iako oni to možda ne misle za sebe, ali to je već neka druga priča).

Back