SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Dispozitor mi je SO u drugoj takođe. Vladar treće u drugoj(treća počinje u Devici), tu imam MA u Devici na 26stepenu.
Kakvu to priču priča?
Kakvu to priču priča?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

По селима нећеш видети депресивне људе. Сељаци су развили ефикасне методе за сузбијање депресије.Depresija poprima razmere epidemije i to u svim segmentima društva
Samo u nekim plemenima izolovanim toga nema
У мом селу и те како има депресивних ( млађи људи претежно ) и ту депресију ече алкохолом и наркотицима...По селима нећеш видети депресивне људе. Сељаци су развили ефикасне методе за сузбијање депресије.

У селима се људи и бесе.
По селима најчешће жртве суицида су повратници из рата.To sam i ja čula
I šljemaju do besvesti
Zbog teškog rada je sigurno manje zastupljeno nego u urbanoj sredini ali nisu ni oni toga pošteđeni
da jesu....A da rad pomaże,pomažeПо селима најчешће жртве суицида су повратници из рата.
Јбг, 90их су највише настрадали мучени сељаци, нису се довијали на разне начине као грађани нпр. да избегну мобилизацију, па су се одазивали на ратни позив (за сељака је појам престижа и части да брани отаџбину) а када су се вратили из рата, велики број њих је закачио посттрауматски стресни поремећај.
А рад, тежак физички рад, заиста ослобађа човека разних глупости, психоза. Докон ум је ђавоље игралиште. Сељак се сигурно неће замлаћивати Д&Д игрицама, Раманом Махаршијем, манга цртаћима и узалудним филозофским трућањима о бесмислу живота и сам себе тући по блентавој главурди - мало ће да дрља по њиви, мало ће да дрља по ракији, а мало ће да дрља по комшиници.

Штета што неки облик радне терапије не постоји овде на форуму, не би било разних крикова беса, свађа, малициозних провокација. Не би било хаоса, него ред и хармонија.da jesu....A da rad pomaże,pomaže
Nema kad da se lupa glava
Zato u ludarama i postoje radne terapije
arbeit macht frei![]()