stugots
Čovek
- Poruka
- 37.332
Можда сам ја хтела да се распремим пред тобом, шта знаш. :руменко:
Kakva dirljiva lezbo scena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можеш да одеш са љиса, али љис из тебе не <3Kakva dirljiva lezbo scena.
Ви астролози бисте желели да је то баш тако.Али нисам чуо да тајне службе при анализи државника користе њихов хороскоп. Исто и за аплицирање у фирме се то не тражи. Ипак постоји разлог зашто астрологија није тако широко распрострањена.
moje drugarice ćale, vojno lice je u doba ratova devedesetih bio zvanično u njihovoj ezoteričnoj sekcijiZa onog ko zna da gleda, to je bas bitan deo recenice.
Top astrologa je bas malo
Inace i tajne sluzbe koriste ezoteriju, to je opste poznato.
Sto bi se to trazilo za apliciranje u firme? A astrologija je rasprostranjena, samo ona zabavna i novinska, nije ova druga.
Можеш да одеш са љиса, али љис из тебе не <3
Pa šta kao ljudi ne pričaju tako ovdi?
Kod Badrije vidim da su bogami slobodniji, derz a litl bit of ljis der.
kako koStugotse, velkam. Dobri smo mi, ne ujedamo![]()

Stugotse, velkam. Dobri smo mi, ne ujedamo![]()
Zaista se nadam, sad već ne mogu da kažem isto i za ovu Badrijevu sektu
Dragulija je baš draga .....Zaista se nadam, sad već ne mogu da kažem isto i za ovu Badrijevu sektu
Настави. :руменко:Nema kod tebe nista strasno bez brige![]()
Ништа ај сачекаћемо, да не ољуштиш прсте.Moram da ljuštim krompir ometate me.
Dosao si tu da kukas....Eeee....Zaista se nadam, sad već ne mogu da kažem isto i za ovu Badrijevu sektu

sad si nadmašio samog sebe sa nejasnim pitanjimaDa li je oezano za astro ili ljis?![]()

Не смем да кажем иначе оде Стуготсу прстDa li je oezano za astro ili ljis?![]()
sad si nadmašio samog sebe sa nejasnim pitanjima![]()
![]()
Не смем да кажем иначе оде Стуготсу прст

Езотерични тимови нису исто што и астролошки тимови. Чисто сумњам да најбоље тајне службе користе астрологију.Za onog ko zna da gleda, to je bas bitan deo recenice.
Top astrologa je bas malo
Inace i tajne sluzbe koriste ezoteriju, to je opste poznato.
Sto bi se to trazilo za apliciranje u firme? A astrologija je rasprostranjena, samo ona zabavna i novinska, nije ova druga.

Да, али поставља се питање да ли то даје резултате...није доказано да даје. Иста прича и са Групом 69. Ја астрологију уважавам у контексту карме коју вучемо из претходних живота и може да се очита у хороскопу. Али да верујем да може да се употреби у друге сврхе не верујем.Pa astrologija je podskup ezoterije.
Nije nasa sluzba jedina..
Azijski biznismeni imaju numerologiju u malom prstu, ne bi li izracunali brzinski sa kim se uklapaju, tezi se broju 88 u zbiru koji vazi za broj nemerljivog novca
Да, али поставља се питање да ли то даје резултате...није доказано да даје. Иста прича и са Групом 69. Ја астрологију уважавам у контексту карме коју вучемо из претходних живота и може да се очита у хороскопу. Али да верујем да може да се употреби у друге сврхе не верујем.