Planetarijum

Ви астролози бисте желели да је то баш тако. ;) Али нисам чуо да тајне службе при анализи државника користе њихов хороскоп. Исто и за аплицирање у фирме се то не тражи. Ипак постоји разлог зашто астрологија није тако широко распрострањена.

Za onog ko zna da gleda, to je bas bitan deo recenice.
Top astrologa je bas malo
Inace i tajne sluzbe koriste ezoteriju, to je opste poznato.
Sto bi se to trazilo za apliciranje u firme? A astrologija je rasprostranjena, samo ona zabavna i novinska, nije ova druga.

Sto bi se to trazilo za apliciranje u firme? A astrologija je rasprostranjena, samo ona zabavna i novinska, nije ova druga.
moje drugarice ćale, vojno lice je u doba ratova devedesetih bio zvanično u njihovoj ezoteričnoj sekciji
Dobila sam od nje- vojske - prostorni zaštitnik koji se zove Zlatni krstaš barjak
Postojala je i grupa 69
Sasvim je izvesno da svi državnici imaju i ezoterične timove
A i logično da to ne puštaju u javnost

Езотерични тимови нису исто што и астролошки тимови. Чисто сумњам да најбоље тајне службе користе астрологију.
Група 69 јесте постојала, али сумњам да је имала богзна какве резултате. У њој је био рецимо Спасоје Влајић који је по мом мишљењу ударен мокром чарапом у главу иако је физичар по струци. Сећам се да су у Трећем оку делили слике неких посебних крстова који ће као да руше НАТО авионе. То ми само говори колико је СРЈ била "озбиљна" држава. Па онда онај пуковник Радишић који просипа глупости данас по јутјубу...све је то врло натегнута прича са људима сумњиве објективности и менталног здравља. Можда је било и квалитетних езотерика, али ови који су познати јавности су труба.

Pa astrologija je podskup ezoterije.
Nije nasa sluzba jedina..
Azijski biznismeni imaju numerologiju u malom prstu, ne bi li izracunali brzinski sa kim se uklapaju, tezi se broju 88 u zbiru koji vazi za broj nemerljivog novca
Да, али поставља се питање да ли то даје резултате...није доказано да даје. Иста прича и са Групом 69. Ја астрологију уважавам у контексту карме коју вучемо из претходних живота и може да се очита у хороскопу. Али да верујем да може да се употреби у друге сврхе не верујем.

Да, али поставља се питање да ли то даје резултате...није доказано да даје. Иста прича и са Групом 69. Ја астрологију уважавам у контексту карме коју вучемо из претходних живота и може да се очита у хороскопу. Али да верујем да може да се употреби у друге сврхе не верујем.

Cekaj, mislis da nesto ozbiljno kao sto je karma iz proslih zivota se moze videti iz karte a neke mnogo svakodnevnije i banalnije stvari ne mogu?
Time dajes astrologiji zapravo mnogo na znacaju

Back