Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.549
Čim Amerikanci napuste Bondstil i vrate se kući.Ključ mira je da se Rusi vrate kući.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim Amerikanci napuste Bondstil i vrate se kući.Ključ mira je da se Rusi vrate kući.
I onda dodju demokrate na vlast u USA i kažu, mi ta trumpova njesra ne priznajemo.
I na ruskim stranicama i forumima piše da ovo mora da se gura do kraja, pa šta košta da košta.
*Crtica iz istorije* Rusi i jesu kući,skoro sve ono u Ukrajini jeste rusko.Ključ mira je da se Rusi vrate kući.
Ceniš da polako ali sigurno ukrajina pobeđuje rusiju?Te price sam slusao pre tri godine, "nestace Ukrajina", "nema ko da im ratuje", "svi ce pobeci", a u stvarnosti Rusi sada kontrolisu manje teritorije nego na pocetku rata...
Zato se demografski smanjuju ubrzanim tempom i ratuju im plaćenici iz Kolumbije, Brazila, Perua....Samo vidim da jos uvek nisu nestali, kao sto su mnogi mislili.
Onda nema razloga za panikuSamo vidim da jos uvek nisu nestali, kao sto su mnogi mislili.

Vidim da su i Rusi vrlo zagrejani za rat, pa im ratuju isti takvi, ali iz DNR Koreje...
Hoces da se Dlugomir kaci za avionČim Amerikanci napuste Bondstil i vrate se kući.
Tramp je definitivno spreman da preda Ukrajinu i sada vidimo razlog ogromne panike u briselskim redovima https://www.b92.net/info/svet/183145/28-tacaka-nicega-potpuna-predaja-ukrajine/vest
Naravno trenutni rezim nece i ne moze pristati na sve navedeno, zato je kljuc mira da se vlast preda neutralnim snagama odnosno da propadne obojena revolucija...
- primora Ukrajinu da ruski jezik učini zvaničnim državnim jezikom;
- primora Ukrajinu da dodeli zvanični status Ruskoj pravoslavnoj crkvi Moskovske patrijaršije.
- ...
To se tebi učinilo tamo iz Jamerike.Pa kako to, rekli su da ce to biti zavrseno do kraja marta 2022-e?
Vazi.To se tebi učinilo tamo iz Jamerike.
Ili te CNN slagao.
Jednog dana,ali nikada.Pre će se Rusija raspasti,a botoksirani patuljak visiti negde na Crvenom trgu.Tu su demilitarizacija i denacifikacija + medjunarodno priznanje Donbasa, ko bi ocekivao vise?
Jednog dana,ali nikada.Pre će se Rusija raspasti,a botoksirani patuljak visiti negde na Crvenom trgu.
Stvarno mi je neverovatno da neko podržava tog ruskog ludaka,ali ajd,kontam da neki od vas nemaju ni 8 razreda osnovnog obrazovanja,pa nije ni zameriti.
Ukrajinski borci protiv FSB okupacije te trovali Uranijumom, i otimali ti teritorije u EU, gde zivis i radis?Ista stvar. Meni je isto tako neverovatno da neko može podržavati zelenog našmrkanog gnoma, naciste iz Azova, Desnog Sektora, Krakena + one koji su nas bombardovali, ubijali, trovali uranijumom, otimali nam tetitorije...
Al eto ima i takvih, jeste žalosno i za ispitivanje, al šta da se radi.

Ne umeš ni da čitaš srpski?Ukrajinski borci protiv FSB okupacije te trovali Uranijumom, i otimali ti teritorije u EU, gde zivis i radis?
Au koliko je tebi dobro![]()
Ne umeš ni da čitaš srpski?
Ti tvoji tamo gde živiš.
Naslednici Trećeg Rajha.