Plan predaje Ukrajine u 28 tačaka

Da li podrzavate ovaj plan?

• Ukupno glasova
    16
I onda dodju demokrate na vlast u USA i kažu, mi ta trumpova njesra ne priznajemo.

I na ruskim stranicama i forumima piše da ovo mora da se gura do kraja, pa šta košta da košta.

Не видим како Русија овде може да победи, ако Украјина остане као држава.

То "гаранције да неће бити ово или оно " су свирања *****.

Vidim da su i Rusi vrlo zagrejani za rat, pa im ratuju isti takvi, ali iz DNR Koreje...

Samo što su ti Korejanci kao Isus, Zapadna štampa i Ukrajina tvrde da postoje ali niko ih nikad nije video, dok se imena i fotografije ubijenih ukrajinskih plaćenika iz Kolumbije, Brazila, Poljske, Švedske... svaki dan objavljuju na Telegramu.

Virni i sam...

https://t.me/s/TrackAMerc

Tramp je definitivno spreman da preda Ukrajinu i sada vidimo razlog ogromne panike u briselskim redovima https://www.b92.net/info/svet/183145/28-tacaka-nicega-potpuna-predaja-ukrajine/vest

• primora Ukrajinu da ruski jezik učini zvaničnim državnim jezikom;
  • primora Ukrajinu da dodeli zvanični status Ruskoj pravoslavnoj crkvi Moskovske patrijaršije.
  • ...
Naravno trenutni rezim nece i ne moze pristati na sve navedeno, zato je kljuc mira da se vlast preda neutralnim snagama odnosno da propadne obojena revolucija...

Ove rečenice
DA PRIMORA UKRAJINU DA VRATI UPOTREBU RUSKOG JEZIKA
i DA UKRAJINA VRATI DOZVOLU PRAVOSLAVNOJ CRKVI
najbolje pokazuju sa kakvim NACISTIMA JE RUSIJA i RUSKO STANOVNIŠTVO IMALI 10 GODINA POSLA

Inače ovih dana su Ukrajinci krenuli da beže sa fronta, to znači da je kraj i kapitulacija blizu jer bežanje sa fronta upravo to znači da otpora više nema i da se ide bez otpora do Kijeva, ja sad nebi stao nego ih gazio do kraja i naterao BEZUSLOVNU KAPITULACIJU i pripojio celu Ukrajinu procedurom slanja pisma u UN rukovodstva koje onda postavlja Rusija

584669910_859831266803597_6675643802962341426_n.jpg

583935776_859672610152796_720137539951557650_n.jpg

Poslednja izmena:
Овај рат није требао да се деси. И не би се десио да није било глупости оличеној у лику Зеленског. Зато треба да стане што је пре могуће, потпуно је небитно под којим условима. У овом рату једини прави губитник је обичан грађанин Украјине, а њих је изгинуло превише.

Tu su demilitarizacija i denacifikacija + medjunarodno priznanje Donbasa, ko bi ocekivao vise?
Jednog dana,ali nikada.Pre će se Rusija raspasti,a botoksirani patuljak visiti negde na Crvenom trgu.
Stvarno mi je neverovatno da neko podržava tog ruskog ludaka,ali ajd,kontam da neki od vas nemaju ni 8 razreda osnovnog obrazovanja,pa nije ni zameriti.

Jednog dana,ali nikada.Pre će se Rusija raspasti,a botoksirani patuljak visiti negde na Crvenom trgu.
Stvarno mi je neverovatno da neko podržava tog ruskog ludaka,ali ajd,kontam da neki od vas nemaju ni 8 razreda osnovnog obrazovanja,pa nije ni zameriti.

Ista stvar. Meni je isto tako neverovatno da neko može podržavati zelenog našmrkanog gnoma, naciste iz Azova, Desnog Sektora, Krakena + one koji su nas bombardovali, ubijali, trovali uranijumom, otimali nam tetitorije...

Al eto ima i takvih, jeste žalosno i za ispitivanje, al šta da se radi.

Ista stvar. Meni je isto tako neverovatno da neko može podržavati zelenog našmrkanog gnoma, naciste iz Azova, Desnog Sektora, Krakena + one koji su nas bombardovali, ubijali, trovali uranijumom, otimali nam tetitorije...

Al eto ima i takvih, jeste žalosno i za ispitivanje, al šta da se radi.
Ukrajinski borci protiv FSB okupacije te trovali Uranijumom, i otimali ti teritorije u EU, gde zivis i radis?

Au koliko je tebi dobro :cepanje:

Back