Plakanje pred zenskim svetom...

• Začetnik teme Začetnik teme Saint
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Saint:
Ne skrecite sa teme! :wink: Da li je moguce da se skoro niko ne usudjuje da prizna tu navodnu slabost i njene razloge? :roll:

Sta ima tu da se priznaje/ne priznaje, to uopste nije slabost, i ne treba da postoje "razlozi" za tako nesto, jednostavno ponekad stvarno treba malo dati oduska sebi i to je nesto sasvim normalno, naravno normalnim momcima i devojkama. :roll:
Odgovor je DA, i nikada nisam imao problema oko toga, glupih situacija, podsmevanja, blabla i tome slicno. Jednostavno ima devojaka kojima to nesto znaci i nekih kojima je to, hm, odbojno. Smatram da treba biti prirodan uvek, i ako ce to plakanje nekad da malo olaksa situaciju ja sam za.(ps: neke devojke pri raskidu ili svadjama ponekad padaju na ovo, u smislu da oprastaju sve i svasta, tako da pamet u glavu i ako je ona vredna toga, onda predlazem da se plakanje malo i odglumi ako je potrebno :wink: )

Saint:
Ne skrecite sa teme! :wink: Da li je moguce da se skoro niko ne usudjuje da prizna tu navodnu slabost i njene razloge? :roll:

Sta ima od toga da neko prizna ili ne!
Ja cu evo da PRIZNAM! Plakao sam pred devojkom, i ona mi je pomogla da prevazidjem krizu! Razlog: smrtni slucaj oca!

Vidis, nije sramota plakati, sigurno nisam ni prvi ni poslednji, ali sigurno mnogi ne zele to da iznose u javnost! Cuvaju u sebi!

Bio je to kao neki nastup iskrenosti, iznenada, ona pocne da place, i to me je jako ganulo. :( Mislio sam da znam kako joj je, i da mogu da je shvatim. E, onda sam otvorio dusu pa sam i ja poceo da placem (prvi put posle mnogo godina) kao malo dete.
Ispao sam kompletna budala. :?
Posle mi je rekla: "Suvise si sentimentalan, to ti ne valja!" :!: :?:

Zivimo u pogresno vreme i na pogresnom mestu, Balkanu.
Pa ljudi i mi smo muski od krvi i mesa, i mi imamo dusu i svoje emotivne nagone, potrebe, kako god.
Da jesam plakao, plakali smo zajedno, valjda je tako trebalo da bude, to je nesto sto je jace od nas samih i nesto sto jednostavno ne mozemo potisnuti negde u dubinu.
Sta kao treba da glumimo neke cvrste i jake momke, pred devojkom necemo da pustimo suzu, a umesto toga gasimo cigarete, secemo se, sta onda smo kao veci mangupi.GLUPOST.
Ma ljudi placite kada vam se place.

Nikola:
Saint:
Da li ste vi muskarcine plakale pred zenama, ako da , koliko puta i zasto i da li mislite da savremen muskarac treba da da sebi oduska kroz suze u prisustvu svoje drage?

Ako dodje dotle da ti se place, najmanji je problem pred kim ces to raditi.
Svaka čast Bambi. Suze, smeh i seks su veoma bitne i korisne. Svaka od ove tri ima svoju poentu, pa ako bas i hocete vi Balkan boys-i i svoju lepotu. Ziveti u skladu sa svojim osećanjima i pokazivati ih je fenomenalna i vrlo zdrava stvar. Pritom ne mislim da treba ici naokolo i svima pokazivati svoje emocije, ali kome ces ako neces svojoj devojcici. Pa valjda ona treba da ti bude najbliza i da sa njom imas jednu krajnje iskrenu i duboku vezu. To je uzivancija, kada je covek skroz opušten i ničega se ne stidi pred voljenim bicem. Nema predrasuda, lazi, gluposti. Ljudi sloboda je cudo

Back