- Poruka
 - 55.168

Pa vise ne, isplakala sam more.
Sad mi samo zasuze oci i stisnem zube.
A plakanje je izuzetno vazno kao praznjenje.

Sad mi samo zasuze oci i stisnem zube.
A plakanje je izuzetno vazno kao praznjenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Redovno orošavanje suzama spada u zdravu unutrašnju ekologiju i praktikujem redovno
Međutim, muško da plače ne volim i ne tolerišem
Možemo da napravimo neki izuzetak kad mu umru roditelji, ali i to bi bilo poželjno da obavi u špajzu, ostavi, podrumu, kod sebe u kancelariji... muškarac ne treba da ima ikakve druge emocije osim besa i ambicije
Ne volim takođe ni:
da čita previše fikcije, naročito ne poezije
da iebe u misionaru
da zna više od jednog stranog jezika, jer jezici su ženska niša
da razlikuje više od nekoliko osnovnih boja, isti razlog kao za jezike

i da se otvori tema kako iskompleksirani trolovi koriste bajate hepo kocke pokusavajuci njima da upale vatru diskusije.Ovo je tema za pdf Psihijatrija.

Nije normalno ni jedno ni drugo, mislim na cesto plakanje. Mene licno mogu samo deca da pomere do suza, ostalo ne. I nisu mi govorili da to nadoknadjujem u snu...Licno dozivljavam plac kao slabost ali se ponekad zapitam da li je normalno ne plakati nikad.
Pa otvori je tamo, sta ti tesko.Ovo je tema za pdf Psihijatrija.
Zašto,ti ne plaćeš nikad je li?Ovo je tema za pdf Psihijatrija.
Muškarci ne plaču.Zašto,ti ne plaćeš nikad je li?
Za tvoj odgovor bi te skinula golog i potjerala da trčiš oko bora do podneMuškarci ne plaču.

Čudne sklonosti imaš.Za tvoj odgovor bi te skinula golog i potjerala da trčiš oko bora do podne![]()

ubise me emocije..Ja sam teška plačipička
Nisi interesantan...Preporucujes svima nama kazes...Plakanje nije previse ekonomicno, preporucujem svima suznu vazektomiju

U prevodu antisocijalni poremecaj licnosti...uz kombinovanje sa bihevioralnom sociopatijom

sto obracas paznju?Nisi interesantan...Preporucujes svima nama kazes...
U prevodu antisocijalni poremecaj licnosti...
Sam si ovo napisao....Odvratan si mi i od sada ides na ignore zato sto vredjas clanove koji su nesto napisali....Skojim pravom das nekome dijagnozu i vredjas na satrovackom?
Pa lipa,što smo mi budale kad pišemo iskreno i govorimo što je,,,, dođe jedna budala pa druga,treća i ruga se sa svima nama,,,,što to znači da mi koji pišemo iskreno da smo glupi i jadni,zato što pojedinci svoje frustracije bolesne liječe po postovima tako da se ruga svima....Takve postove treba brisati ili takve osobe blokirati na dan jedan,pa kad sutra dođe pa nastavi opet ide na dva dana itd.....sto obracas paznju?
Pa daje svima dijagnozu koji su nesto napisali.....ali to vise govori o njemu kakav je....Da vredjas nekoga najlakse....sto obracas paznju?
Nesto si pogresno razumeo, ne vidim da sam davao dijagnoze drugimaPa daje svima dijagnozu koji su nesto napisali.....ali to vise govori o njemu kakav je....Da vredjas nekoga najlakse....
Nije neko dosao na forum da ga neko vredja....niti je forum njegov....
Ovo je forum, ne možeš nikom zabraniti da piše ono što misli.Pa lipa,što smo mi budale kad pišemo iskreno i govorimo što je,,,, dođe jedna budala pa druga,treća i ruga se sa svima nama,,,,što to znači da mi koji pišemo iskreno da smo glupi i jadni,zato što pojedinci svoje frustracije bolesne liječe po postovima tako da se ruga svima....Takve postove treba brisati ili takve osobe blokirati na dan jedan,pa kad sutra dođe pa nastavi opet ide na dva dana itd.....
Prijavite ga svi....Meni je najlakse,nisam nista napisao....Plakanje nije previse ekonomicno, preporucujem svima suznu vazektomiju uz kombinovanje sa bihevioralnom sociopatijom
Sam si napisao druze.Nesto si pogresno razumeo, ne vidim da sam davao dijagnoze drugima
Preporucio sam jer kod mene radi, kao kad bi ti rekao "preporucujem svima panadol extra". Naravno, komentar je ironican, ali je tebi sve potrebno rastaviti na cinioce i time ubiti magiju.Prijavite ga svi....Meni je najlakse,nisam nista napisao....
Sam si napisao druze.
Niko od nas nije toliko nepismen da ne razume poruku....
El radi....Preporucio sam jer kod mene radi,
neka hvala... preporuci to za sebe ako radi...Ne mozes da se vadis,kao kad bi ti rekao "preporucujem svima panadol extra". Naravno, komentar je ironican,
Oces na fin nacin i opet pronicljivo i na satrovackom da kazes da sam glup....el treba lekarsko uverenje da ti prilozim,mozda vozacku za D"E kategoriju,mozda diplomu sa faksa.....ali je tebi sve potrebno rastaviti na cinioce i time ubiti magiju.
Ne vidim da je ovde nesto receno na satrovackom, sve je vrlo eksplicitnoEl radi....neka hvala... preporuci to za sebe ako radi...
Ne mozes da se vadis,
Sam si napisao,videli su svi kakav si....
Oces na fin nacin i opet pronicljivo i na satrovackom da kazes da sam glup....el treba lekarsko uverenje da ti prilozim,mozda vozacku za D"E kategoriju,mozda diplomu sa faksa.....
Ne treba da se brisu....Pa lipa,što smo mi budale kad pišemo iskreno i govorimo što je,,,, dođe jedna budala pa druga,treća i ruga se sa svima nama,,,,što to znači da mi koji pišemo iskreno da smo glupi i jadni,zato što pojedinci svoje frustracije bolesne liječe po postovima tako da se ruga svima....Takve postove treba brisati ili takve osobe blokirati na dan jedan,pa kad sutra dođe pa nastavi opet ide na dva dana itd.....
Plakanje nije previse ekonomicno, preporucujem svima suznu vazektomiju uz kombinovanje sa bihevioralnom sociopatijom

Nisi interesantan...Preporucujes svima nama kazes...
U prevodu antisocijalni poremecaj licnosti...
Sam si ovo napisao....Odvratan si mi i od sada ides na ignore zato sto vredjas clanove koji su nesto napisali....Skojim pravom das nekome dijagnozu i vredjas na satrovackom?
Pa el treba da ne obracam paznju,da dozvolim da te izvredja...da zazmurim....sto obracas paznju?