Plačemo, dakle osećamo

Redovno orošavanje suzama spada u zdravu unutrašnju ekologiju i praktikujem redovno

Međutim, muško da plače ne volim i ne tolerišem
Možemo da napravimo neki izuzetak kad mu umru roditelji, ali i to bi bilo poželjno da obavi u špajzu, ostavi, podrumu, kod sebe u kancelariji... muškarac ne treba da ima ikakve druge emocije osim besa i ambicije

Ne volim takođe ni:
da čita previše fikcije, naročito ne poezije
da iebe u misionaru
da zna više od jednog stranog jezika, jer jezici su ženska niša
da razlikuje više od nekoliko osnovnih boja, isti razlog kao za jezike
:hahaha:

Plačem kao svi drugi naravno,,, nekad više nekad manje, ali to većinom bude zbog drugih.Najgore je slušati priče iz života koliko je tužnih priča i događaja u pm da se nekad upitam postoji li barem jedna osoba koja nema tužnu priču svoju.Doživjela sam na sprovodu jedne drage žene koja nas je napustila u 65g da plačem bez suza,e tad sam mislila da će mi srce stati nigdje suze a zajecala sam se točno plačem bez njih,strašno iskustvo....

Plakanje nije previse ekonomicno, preporucujem svima suznu vazektomiju
Nisi interesantan...Preporucujes svima nama kazes...:think:
uz kombinovanje sa bihevioralnom sociopatijom
U prevodu antisocijalni poremecaj licnosti...:think:
Sam si ovo napisao....Odvratan si mi i od sada ides na ignore zato sto vredjas clanove koji su nesto napisali....Skojim pravom das nekome dijagnozu i vredjas na satrovackom?

sto obracas paznju?
Pa lipa,što smo mi budale kad pišemo iskreno i govorimo što je,,,, dođe jedna budala pa druga,treća i ruga se sa svima nama,,,,što to znači da mi koji pišemo iskreno da smo glupi i jadni,zato što pojedinci svoje frustracije bolesne liječe po postovima tako da se ruga svima....Takve postove treba brisati ili takve osobe blokirati na dan jedan,pa kad sutra dođe pa nastavi opet ide na dva dana itd.....

Pa lipa,što smo mi budale kad pišemo iskreno i govorimo što je,,,, dođe jedna budala pa druga,treća i ruga se sa svima nama,,,,što to znači da mi koji pišemo iskreno da smo glupi i jadni,zato što pojedinci svoje frustracije bolesne liječe po postovima tako da se ruga svima....Takve postove treba brisati ili takve osobe blokirati na dan jedan,pa kad sutra dođe pa nastavi opet ide na dva dana itd.....
Ovo je forum, ne možeš nikom zabraniti da piše ono što misli.
Nekom je neka tema bitna, pa je ozbiljan, nekom nije pa se zeza. Izabereš ko ti odgovara, s njima pišeš, ostale ignoriši.

Preporucio sam jer kod mene radi,
El radi....:think:neka hvala... preporuci to za sebe ako radi...
kao kad bi ti rekao "preporucujem svima panadol extra". Naravno, komentar je ironican,
Ne mozes da se vadis,
Sam si napisao,videli su svi kakav si....
ali je tebi sve potrebno rastaviti na cinioce i time ubiti magiju.
Oces na fin nacin i opet pronicljivo i na satrovackom da kazes da sam glup....el treba lekarsko uverenje da ti prilozim,mozda vozacku za D"E kategoriju,mozda diplomu sa faksa.....

El radi....:think:neka hvala... preporuci to za sebe ako radi...

Ne mozes da se vadis,
Sam si napisao,videli su svi kakav si....

Oces na fin nacin i opet pronicljivo i na satrovackom da kazes da sam glup....el treba lekarsko uverenje da ti prilozim,mozda vozacku za D"E kategoriju,mozda diplomu sa faksa.....
Ne vidim da je ovde nesto receno na satrovackom, sve je vrlo eksplicitno

Ne treba da se brisu....
To je njihova sramota a ne tvoja.
Neka ostane trajno ovako kao dokaz......
Plakanje nije previse ekonomicno, preporucujem svima suznu vazektomiju uz kombinovanje sa bihevioralnom sociopatijom
👍🏻👇bravo,svaka cast...:think:
Nisi interesantan...Preporucujes svima nama kazes...:think:

U prevodu antisocijalni poremecaj licnosti...:think:
Sam si ovo napisao....Odvratan si mi i od sada ides na ignore zato sto vredjas clanove koji su nesto napisali....Skojim pravom das nekome dijagnozu i vredjas na satrovackom?

sto obracas paznju?
Pa el treba da ne obracam paznju,da dozvolim da te izvredja...da zazmurim....

Back