Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.749
Plakanje nisu emocijePlacem naravno, kao sto se i smejem, ljutim, plasim... sve su to emocije koje cine coveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plakanje nisu emocijePlacem naravno, kao sto se i smejem, ljutim, plasim... sve su to emocije koje cine coveka.
mene su ovdje neki izvrijedzali..stavila sam ih na blok listu.Pisala sam nesto..branila se.Ni kriva ni duzna.Pa lipa,što smo mi budale kad pišemo iskreno i govorimo što je,,,, dođe jedna budala pa druga,treća i ruga se sa svima nama,,,,što to znači da mi koji pišemo iskreno da smo glupi i jadni,zato što pojedinci svoje frustracije bolesne liječe po postovima tako da se ruga svima....Takve postove treba brisati ili takve osobe blokirati na dan jedan,pa kad sutra dođe pa nastavi opet ide na dva dana itd.....
pa to je iz tvoje perspektive ni kriva ni dužna, dajte da čujemo drugu stranu i da čujemo neme posmatrače...mene su ovdje neki izvrijedzali..stavila sam ih na blok listu.Pisala sam nesto..branila se.Ni kriva ni duzna.
sta se ima buniti neko ko me u putu nikad sreo nije?Nek oko zacepi kad vidi da sam ja nesto napisala.Ja kriva nisam sto je neko nadr.an citav dan.pa to je iz tvoje perspektive ni kriva ni dužna, dajte da čujemo drugu stranu i da čujemo neme posmatrače...
pa sad da li si ti kriva ili nisi ne znam, znam da ja sigurno nisam a neko je isprovociran. razmisli...sta se ima buniti neko ko me u putu nikad sreo nije?Nek oko zacepi kad vidi da sam ja nesto napisala.Ja kriva nisam sto je neko nadr.an citav dan.
ma napisem sta mi pada napamet..neko se javi kome smeta sta sam napisala.Niti koga prozivam..niti pisem protiv nekog.pa sad da li si ti kriva ili nisi ne znam, znam da ja sigurno nisam a neko je isprovociran. razmisli...
ma razumem te ja, ali moraš da staneš iza toga što si napisala. reči ipak imaju težinu bez obzira da li su upućene nekome ili ne, moraš da odgovaraš ako si punoletna, ako nisi onda da dovedeš roditelje!ma napisem sta mi pada napamet..neko se javi kome smeta sta sam napisala.Niti koga prozivam..niti pisem protiv nekog.
haha..ma nikog ne pominjem nikada.Dok me ne izazove.Onda se obratim direktno.ma razumem te ja, ali moraš da staneš iza toga što si napisala. reči ipak imaju težinu bez obzira da li su upućene nekome ili ne, moraš da odgovaraš ako si punoletna, ako nisi onda da dovedeš roditelje!
ok, da ne spamujemo više, ako nećeš da prihvatiš odgovornost onda ne znam šta da ti kažem...haha..ma nikog ne pominjem nikada.Dok me ne izazove.Onda se obratim direktno.
Ti ne places,Ti bijes...Ne plačem.
Imam druge ventile.
... ))Da li se takodje radi o ispustanju tecnosti? (providne)Ne plačem.
Imam druge ventile.
Dolazi i do ispuštanja tečnosti , da.Da li se takodje radi o ispustanju tecnosti? (providne)
sečeš vene?Dolazi i do ispuštanja tečnosti , da.
Samo nije providna.
Povremeno..sečeš vene?
Da si mašina,korozirao bi..Desi se i meni da zaplačem. Čovek sam, nisam mašina. Eto ...
Da, slazem se. Imao sam situaciju sa pijanim drugovima koje ’pogode emocije’ pa se raspacu i skinu sve sa duse a ja ih u tom trenutku gledam i smijem se u sebi.Nije normalno nikada ne plakati