Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Kada placem, nista ne moze da me iznervira, sve mi svejedno
kada sam nervozna, nikako ne mogu suzu da pustim
najveci mi je problem sto bi volila da kada sam nervozna mogu da se isplacem, jer kad placem onda me sve manje boli
ali ne mogu
Psihijatrima, psiholozima i ostalim ispiracima mozga necu da idem vise, da me procjenjuju, kljukaju lijekovima, dosta je bilo, ne pomaze, idu mi na zivce
Evo guglam, citam, mozda rekoh nadjem nesta zanimljivo, nekakav savjet kako iskontrolisati svoje emocije, da li je to moguce, i nesto slabo nalazim na nesta konkretno,mozda i ima o tome ali ja ovako smusena slabo bilo sta mogu da povezem
pa me bas zanima da li je to normalna pojava?
da li se to tako i vama desava?
jel mozete vi da placete i da se nervirate u isto vrijeme?
kakav ja to sad poremecaj imam?
kada sam nervozna, nikako ne mogu suzu da pustim
najveci mi je problem sto bi volila da kada sam nervozna mogu da se isplacem, jer kad placem onda me sve manje boli
ali ne mogu
Psihijatrima, psiholozima i ostalim ispiracima mozga necu da idem vise, da me procjenjuju, kljukaju lijekovima, dosta je bilo, ne pomaze, idu mi na zivce
Evo guglam, citam, mozda rekoh nadjem nesta zanimljivo, nekakav savjet kako iskontrolisati svoje emocije, da li je to moguce, i nesto slabo nalazim na nesta konkretno,mozda i ima o tome ali ja ovako smusena slabo bilo sta mogu da povezem
pa me bas zanima da li je to normalna pojava?
da li se to tako i vama desava?
jel mozete vi da placete i da se nervirate u isto vrijeme?
kakav ja to sad poremecaj imam?