Plac i nerviranje, da li idu zajedno

Poruka
8.142
Kada placem, nista ne moze da me iznervira, sve mi svejedno
kada sam nervozna, nikako ne mogu suzu da pustim

najveci mi je problem sto bi volila da kada sam nervozna mogu da se isplacem, jer kad placem onda me sve manje boli
ali ne mogu
Psihijatrima, psiholozima i ostalim ispiracima mozga necu da idem vise, da me procjenjuju, kljukaju lijekovima, dosta je bilo, ne pomaze, idu mi na zivce

Evo guglam, citam, mozda rekoh nadjem nesta zanimljivo, nekakav savjet kako iskontrolisati svoje emocije, da li je to moguce, i nesto slabo nalazim na nesta konkretno,mozda i ima o tome ali ja ovako smusena slabo bilo sta mogu da povezem

pa me bas zanima da li je to normalna pojava?
da li se to tako i vama desava?
jel mozete vi da placete i da se nervirate u isto vrijeme?

kakav ja to sad poremecaj imam? :(

Opet vampirišeš sa svojim mazohističkim, destruktivnim temama? Pričekaj, ujutru će da prilete davaoci energije da ti podele savete kako da budeš zdrava... Kod lekara nemoj da ideš, šta će ti? Tebi do ličnog zdravlja nije ni stalo, jer da ti je stalo - ti bi se lečila... Takođe, nikog ne voliš osim sebe i svoje bolesti ... A ovi dušebrižnici i dobronamernici sa Krste koji ti dele savete kako da ozdraviš i kako da zavoliš život, ni ne shvataju da statiraju u tvojoj vešto izrežiranoj kuknjavi kojoj nema kraja...
Predstava ti je loša, svaka tema ti je ista kao i prethodna, režija ti je ista , loša si glumica, loši su i statisti, efekat je smor smorova, destruktivno deluješ na sve oko sebe... To ti je cilj?
Postoje ljudi koji su kancerozni za okolno zdravo tkivo...Takve treba bar mentalnom hirurgijom odstraniti iz svog sveta
Postoje i trolovi koji beskonačno ponavljaju svoje bolesne teme a sa ciljem da povećaju gledanost foruma...
Postoje i oni koji dobro vide i kojima je jasno
Postoje i oni koji će pokušati drugima da prikažu viđeno...
Svakojakih živuljki ima na ovoj Krstarici

Opet vampirišeš sa svojim mazohističkim, destruktivnim temama? Pričekaj, ujutru će da prilete davaoci energije da ti podele savete kako da budeš zdrava... Kod lekara nemoj da ideš, šta će ti? Tebi do ličnog zdravlja nije ni stalo, jer da ti je stalo - ti bi se lečila... Takođe, nikog ne voliš osim sebe i svoje bolesti ... A ovi dušebrižnici i dobronamernici sa Krste koji ti dele savete kako da ozdraviš i kako da zavoliš život, ni ne shvataju da statiraju u tvojoj vešto izrežiranoj kuknjavi kojoj nema kraja...
Predstava ti je loša, svaka tema ti je ista kao i prethodna, režija ti je ista , loša si glumica, loši su i statisti, efekat je smor smorova, destruktivno deluješ na sve oko sebe... To ti je cilj?
Postoje ljudi koji su kancerozni za okolno zdravo tkivo...Takve treba bar mentalnom hirurgijom odstraniti iz svog sveta
Postoje i trolovi koji beskonačno ponavljaju svoje bolesne teme a sa ciljem da povećaju gledanost foruma...
Postoje i oni koji dobro vide i kojima je jasno
Postoje i oni koji će pokušati drugima da prikažu viđeno...
Svakojakih živuljki ima na ovoj Krstarici

eto i ti siris glupostipo forumu, i meni to bode mozak al ti nikad nisam pribacila to
nem pojma zasto ti mene toliko mrzis

Kada placem, nista ne moze da me iznervira, sve mi svejedno
kada sam nervozna, nikako ne mogu suzu da pustim

najveci mi je problem sto bi volila da kada sam nervozna mogu da se isplacem, jer kad placem onda me sve manje boli
ali ne mogu
Psihijatrima, psiholozima i ostalim ispiracima mozga necu da idem vise, da me procjenjuju, kljukaju lijekovima, dosta je bilo, ne pomaze, idu mi na zivce

Evo guglam, citam, mozda rekoh nadjem nesta zanimljivo, nekakav savjet kako iskontrolisati svoje emocije, da li je to moguce, i nesto slabo nalazim na nesta konkretno,mozda i ima o tome ali ja ovako smusena slabo bilo sta mogu da povezem

pa me bas zanima da li je to normalna pojava?
da li se to tako i vama desava?
jel mozete vi da placete i da se nervirate u isto vrijeme?

kakav ja to sad poremecaj imam? :(
Ja ne mogu ta dva u isto vreme. Retko mi se ustvari desi.Nerviranje je češće nažalost, obično sam tada i besna i ništa od suza. Inače plačem jako, jako, retko.Retko me je videti uplakanu, ali zato besnu...:namcor:

to znam, to stoji
Не стоји, то ради. Док ти учиш како да хистеришеш.
Ни мени конвенционалне методе лечења нису одговарале, па сам
потражила алтернативе. И успело је.

Не мораш да се лечиш. Слободно можеш да се предаш.
Само мораш да прихватиш чињеницу, да твоја деца осећају и носе
сав твој терет. Ако га не почистиш док си жива, они ће се лечити
једног дана.

једног дана.
ne ne
ne primjete djeca i moji ukucani, nit niko

ja u reali u sebi placem, inace sam jako vesele prirode, prijam ljudima i misle da sam super zena

једног дана.
Šta je uspelo?

Ma da! Super si! Evo, sva si se raspisala, veselice!
aj oprosticu ti ovaj komentar
drag.gif

moram ispostujem ljudi koji imaju vremena da odvoje za mene
drag.gif

mozda ne mrzi ali je nerviram, odavno sam primjetila
Da li ti je poznato stanje naprimer da ti mene uopšte ne nerviraš, nego je tvoje patetično pisanje inspiracija za moje tvrdo znanje,a?
Znači, nema veze sa tobom, ali sa takvom vrstom ponašanja - ima...
Budi ti i dalje bolesna, jer drugo ni ne umeš, a ja ću pisati o tvojoj destrukciji koju širiš forumom, jer ni ja drugo ne umem

Back