pjesme pustene unazad

1) Problem sa satanistima je taj da sam odrasla (odrastam) u hrishcanskoj porodici i da, jednostavno, ne volim sataniste!

2) Naravno da necu prestati da slusham Led Zeppelin, kao ni ostale bendove, samo zato shto su satanisti. Razlog za to je da me ne zanima ko su i shta su i koje su vere, vec samo njihova muzika (koja u normalnom toku pesama ima diiiivne lirike)....

Ljudi koji se tim bave postavljaju sledeće pitanje- Ako ima tih obrnutih poruka, kako su tu dospele? Je li to cista slucajnost ili je to urađeno namerno(a niko nije dovoljno genijalan da to uradi) ili su ih obuzele neke sile dok su pisali pesmu

Da se radi o jednoj, dve pesme, i zamislio bih se...ali ovako, kako vi nabrajate, satanisti ispadaju svi od zeppelina preko britney do rihanne...mislim nema smisla, kao shto neko vec reche to je sve u vashim glavama...
Hvala.
Pa, da, NEMOGUCE JE da su svi oni imali tajne poruke, jer zaista trebas biti genije da napravis nesto savrseno dok normalno slusas, a da kad okrenes bude onako.. Mislim:roll:
Al' neka :P
Svi su oni zliiiiiii:mrgreen:

Jaka mi poruka "smells like teen spirit" kad se okrene.. Gledala sam i kidala se od smeha... Mislim, Eagles, Led Zeppelin, AC/DC, Nirvana, Britney Spears, Rihanna, cula sam da i TaTu imaju nesto :S... Zakljucak: Svi su oni satanisti? Hmmm...:eek:

nisam otvorio ovu temu da bih rekao da su svi satanisti, vec da se pjesmom slusanom unazad dobije nova poruka. tekst "teen spirita" unazad nije uopste satanisticki.

Jaka mi poruka "smells like teen spirit" kad se okrene.. Gledala sam i kidala se od smeha... Mislim, Eagles, Led Zeppelin, AC/DC, Nirvana, Britney Spears, Rihanna, cula sam da i TaTu imaju nesto :S... Zakljucak: Svi su oni satanisti? Hmmm...:eek:

nisam otvorio ovu temu da bih rekao da su svi satanisti, vec da se pjesmom slusanom unazad dobije nova poruka. tekst "teen spirita" unazad nije uopste satanisticki.

Neverujem ja da je i jedna od tih grupa satanistička, jedino mi je ovaj Led Zeppelin malo sumnijiv... Jer ipak tim hipicima svašta može da padne na pamet... A i pesma ''Stairway to Heaven'' nema nekog smisla kada se pušta unapred...
Za ove ostale (Metallica, Nirvana, Black Sabbath) mislim da je koincidencija...

E hajde leba vam ostavite mi link za neki program koji moze da pusta pesme unazad los mi net da studiram ovo na youtubu!! Video sam za Zeppeline briga me i da se cela pesma svodi na obozavanje djavola meni je pesma dobra a negde sam cuo da Hotel California u stvari znaci dobro dosli u ludnicu kao peva o nekoj ludnici!

Back