Umri_muski Legenda Poruka 72.520 27.07.2024. u 13:38 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #1 Dakle pitanje Gde narucujete pizzu, koju velicinu volite, narucujete i koju , i zasto.... Sta vam je bitno kod pice..., cena, velicina...sastav..
Dakle pitanje Gde narucujete pizzu, koju velicinu volite, narucujete i koju , i zasto.... Sta vam je bitno kod pice..., cena, velicina...sastav..
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.388 27.07.2024. u 13:48 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #2 Kucne samo Ako negde jedem da je testo tanko da nema okrajaka za bacanje i bogato sve
adelaidea Poznat Poruka 7.184 27.07.2024. u 15:44 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #3 Imam omiljenu piceriju tu u kraju, naručimo 42cm, deblje testo.
Ganfajter Stara legenda Poruka 85.054 27.07.2024. u 16:50 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #4 Umri_muski: Dakle pitanje Gde narucujete pizzu, koju velicinu volite, narucujete i koju , i zasto.... Sta vam je bitno kod pice..., cena, velicina...sastav.. Kliknite za proširenje... na 3 mesta da valja necu kazem koja zbog zato sto tako ako idem sa devojkom 42 ako idem sa nekim ko ja 52 ove mini i mikro varijante ne konzumiram ima 3 koje volim i jos 2 koje mogu da jedem u sustini znaju me pa mi prave za mene i to je tako da kazemo redovno obzirom da sam veliki picojed da tako kazemo
Umri_muski: Dakle pitanje Gde narucujete pizzu, koju velicinu volite, narucujete i koju , i zasto.... Sta vam je bitno kod pice..., cena, velicina...sastav.. Kliknite za proširenje... na 3 mesta da valja necu kazem koja zbog zato sto tako ako idem sa devojkom 42 ako idem sa nekim ko ja 52 ove mini i mikro varijante ne konzumiram ima 3 koje volim i jos 2 koje mogu da jedem u sustini znaju me pa mi prave za mene i to je tako da kazemo redovno obzirom da sam veliki picojed da tako kazemo
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.032 27.07.2024. u 17:01 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #5 Mi imamo pekaru u selu.Prave picu i to super.Uzimam za uzinu 1/8.I nisu tvrdi krajevi,vec su dobri za jelo.
Mi imamo pekaru u selu.Prave picu i to super.Uzimam za uzinu 1/8.I nisu tvrdi krajevi,vec su dobri za jelo.
Sin_tisućljetne_kulture Veoma poznat Poruka 12.942 28.07.2024. u 16:43 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #6 Jambo miješana pizza, 11€, jedemo svo četvero. Pizzeria je na 5 minuta hoda, prek ceste, vidim ju sa prozora.
Jambo miješana pizza, 11€, jedemo svo četvero. Pizzeria je na 5 minuta hoda, prek ceste, vidim ju sa prozora.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.184 28.07.2024. u 19:01 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #7 Reš testo, ukusan pelat, origano sa ukusom (ne neki suvi bajat), dosta sira... ostalo je manje važno.
Reš testo, ukusan pelat, origano sa ukusom (ne neki suvi bajat), dosta sira... ostalo je manje važno.
P Pobednik79 Zainteresovan član Poruka 425 29.07.2024. u 12:36 - Pizzerije, gde i zasto i koliko #8 U pauzi na poslu povremeno jedem picu u pekari Ševo, a ponekad i u Haosu. Kod pice mi je bitno da je ukusna, da nije prepečena i da je povoljna
U pauzi na poslu povremeno jedem picu u pekari Ševo, a ponekad i u Haosu. Kod pice mi je bitno da je ukusna, da nije prepečena i da je povoljna