Pitbul odgrizao uvo devojčici

Јест' јест', по теби се одмах види да си одрастала са псима дабоме, пуцаш од здравља и нормалности..

Za razliku do tebe ja sam stvarno zdrava, a odrasla sam sa psima, ali i mackama, a i normalna sam, opet za razliku od tebe.

Pojedinosti ne bih ovde iznosila jer sam usput i jako lepo vaspitana osoba.

a sto si ti navr'o pa vredjas svakog ko ne misli kao ti...vecina nas se ovde slaze da su deca na prvom mestu, da vlasnici teba da vode racuna i da budu strogo kaznjavani ako pas povredi nekoga...nismo mi krivi sto se zakon ne poostri i sto ga se mnogi ne pridrzavaju...

Чек бре мало, ко овде вређа, ја или она?
Сад она испала паметна што је одрасла у неком керећем леглу, а ми остали смо глупи, је ли?

Evo dokaza da se postovi samo čukaju.......

Malo pre sam napisala par redaka o kupanju pasa.... ..nešto što me naučio prof. dr. Radiša Ružić, i što svi veterinari navode.

I samo kupanje ima veze sa mirisom pasa ! ..... Ajd, opet ću...
Pranjem se razgradjuje neophodna masnoća na koži psa, posna koža puca, prašina sa dlaka padne na rane, otvore na koži, nastane infekcija koje se prvo oseća, kasnije smrdi i stvara probleme. Logično, zar ne?

Ja o tome i pišem, kupanjem psa on neće da miriše.

Ма да, некад пас одгризе уво детету, некад дете псу, дете провоцира, пас напада, дете, пас, то је свеједно, истина је на средини...

Istina je uvek na sredini!

Igrom slučaja stanujem u neposrednoj blizini osnovne škole...Neverovatno je nevaspitanje dece...Znaju da je u dvorištu pas i kad idu u školu ili se vraćaju kući, udaraju torbama u ogradu, imitiraju lajanje, režanje...namerno ga provociraju da laje i onda se blentavo smeju kao da su uradili ko zna šta...To ovi mali, do petog razreda...Ovi stariji klinci su znali deliti doručak s njim...Al, svako od vas će uvek stati na stranu dece, a ne na stranu tog psa koji je samo branio svoju teritoriju.

Problem rešavam tako što u vreme dolaska, odlaska dece u školu, psa ne puštam na dvorište..

Igrom slučaja stanujem u neposrednoj blizini osnovne škole...Neverovatno je nevaspitanje dece...Znaju da je u dvorištu pas i kad idu u školu ili se vraćaju kući, udaraju torbama u ogradu, imitiraju lajanje, režanje...namerno ga provociraju da laje i onda se blentavo smeju kao da su uradili ko zna šta...To ovi mali, do petog razreda...Ovi stariji klinci su znali deliti doručak s njim...Al, svako od vas će uvek stati na stranu dece, a ne na stranu tog psa koji je samo branio svoju teritoriju.

Problem rešavam tako što u vreme dolaska, odlaska dece u školu, psa ne puštam na dvorište..

Istina je na sredini ukoliko obe strane pišu neistinu. Po meni je istina jedna i tačno takva - istinita.

Svaka opština da ima kinološko udruženje. Pas se sme nabaviti i šetati samo uz odobrenje. Redovne kontrole obavezne.Plaćanje članarine na godišnjem nivou kao osnovno sredstvo za rad udruženja.

Svaki član plaća godišnju članarinu, ima člansku kartu, svoj zavodni broj....to postoji isto kao i u svim drugim udruženjima. Čim prestaneš da plaćaš članarinu, nisi više član.

Redovne kontrole su obavezne odavno, samo što ih se svi ne pridržavaju.
Nema se para za pelcovanja i ostale obaveze.

Što se tiče tvog predloga da svaka opština ima svog ogranak ovog udruženja, ne znam koliko je to potrebno, ako KS redovno obaveštava svoje članstvo o svim izmenama, o skupovima, o izložbama...ne znam koliko bi to uticalo na pozitivni pristup kod vlasnika pasa.

Jedino mi nije jasno, kako misliš ovo...nabaviti i šetati samo uz odobrenje?

А ти то шеташ пса по дворишту школе? Супер...

Back