Nije to samo korupcija u zdravstvu, ovde je korupcija na svakom ćošku...i na poštanskom šalteru...
Jednostavno, mi ne znamo da se može živeti drugačije....Dok se nekome ne uvučemo u du.upe, mi nismo ništa uradili....I onda imamo razlog da se hvalimo kako poznajemo onog mu.udonju iz MUP-a, koji može da nam završi "stvar"...a inače privatno mišljenje je da su to nevidjeni drotovi..smradovi....i, tako...To smo mi, samo što nećemo da priznamo sebi svoje mane. ..Pazi, moj rodjeni sin, dodje jednom kući besan što mu pandur pisao kaznu za neki saobraćajni prekršaj....ma, da ne pričam kakvim je sve imenima nazvao čoveka koji je samo radio svoj posao, a dešavalo se da dodje kući i kaže, taman da mi pandur piše kaznu, ja mu munem hiljadu dinara i on savije blokče...dobar neki lik....

Tuga je što mi još uvek ne znamo šta hoćemo.
Što se tiče pasa, po mom mišljenju, kao prvo treba uvesti u već postojeći dobar zakon Kinološkog zavoda odredbu da svaki vlasnik pasa mora biti i član Kinološkog zavoda, kako bi bio upoznat sa zaprećenim kaznama, ili odredbe iz zakona KZ uvesti u Krivični zakon, i onda poštovati zakon. Nema treće.