Pitbul odgrizao uvo devojčici

Ко је икад помињао мачке или птице? Зашто мачке никоме не сметају?

Ko kaže da ne smetaju?

Mačke smrde i kuće/stanovi mačkara najstrašnije smrde , dok se psi ne osećaju , naravno ovi mali kućni ljubimci koji i jesu za držanje u stanu.

Sve i jedan stan u koji sam ušla , a da imaju mačku je smrdeo samo što mačkari to ne osećaju više.

ja sam cula da nije registrovan slucaj ... ne da se izricito tvrdi da se ne desava :think:
Очин ће га знати.
Мада у крајњем случају било који топлокрвни предатор(мачка, пас, ласица, лисица, соко, јастреб, кобац, орао..) да се дохвати веверице она је дипломирала, нема кад да се разболи.

Ko kaže da ne smetaju?

Mačke smrde i kuće/stanovi mačkara najstrašnije smrde , dok se psi ne osećaju , naravno ovi mali kućni ljubimci koji i jesu za držanje u stanu.

Sve i jedan stan u koji sam ušla , a da imaju mačku je smrdeo samo što mačkari to ne osećaju više.

Hhahahahaha!!!! Macke smrde a psi se ne osecaju. Pa ti pojma nemas sa zivotom.

Macka nema nikakav miris ..... cak kad je pomazis ista se odmah lize da bi uklonila miris sa sebe. E sad ako neko drzi u stanu 10 macaka...po pravilu to su uglavnom neke dileje koje ni o svojoj higijeni ne vode racuna pa samim tim logicno da smrdi iz takvog stana.....A psi smrde svi do jednog samo zavisi koja rasa vise koja manje.

Ko kaže da ne smetaju?

macke su izuzetno ciste zivotinje...izmet i mokraca macke jako smrde i to je tacno, ali ne i sama macka...ja imam dve macke koje cak i kupam i koje nigde ne bi izvrsile nuzdu
osim u macijem wc-u koji redevno cistim i menjam pesak...dodji kod mene pa reci ako "osetis" neki vonj...

Osto ce ga pustiti kuci uz maximalno neku uslovnu kaznu.

Da sam otac te devojcice naebao bi mu se mamice i njemu i njegovoj porodici ako je ima a psa bi mu u bulju ugurao

:klap::ok:

Moj komšija je debilu koji je pustio staforda napolje iz dvorišta i ovaj mu napao sina i pudlicu, banuo sa tandžarom u sred dnevne sobe i tako mu se mile majčice setio da je staford već te noći tragom nestao odavde ...a pre toga je uredno prijavio komunalcima i pandurima i nije bilo efekta dok sam nije uzeo stvar u svoje ruke.

macke su izuzetno ciste zivotinje...izmet i mokraca macke jako smrde i to je tacno, ali ne i sama macka...ja imam dve macke koje cak i kupam i koje nigde ne bi izvrsile nuzdu
osim u macijem wc-u koji redevno cistim i menjam pesak...dodji kod mene pa reci ako "osetis" neki vonj...

Upravo tako... Ako smrdi iz stana to je do gazde....dok pas smrdi i ako ga gazda odrzava.

tek posto je kuckano da je nesporazum u pitanju, stene se zaigralo

to je glupost.

pasa će biti, i oni će napadati. trik je u tome da ih ne drži svaka budala, a ne u tome da se isti zabrane, eutanaziraju itd.

mnoge druge stvari ubijaju ljude a nisu neophodne pa niko ne veli da se iste zabrane već se ljudi kažnjavaju, tako bi trebalo i u slučaju pasa. naravno, lakše je potpuno zabraniti pse nego recimo alkohol jer od alkohola ima država ćar ali od pasa nema.

***-a ja osetim , naročito gde je mačor , mada i ženke , možda ti ne osećaš ...baš ima neki specifičan miris , a moj pas se uopšte ne oseća ...

to je glupost.

pasa će biti, i oni će napadati. trik je u tome da ih ne drži svaka budala, a ne u tome da se isti zabrane, eutanaziraju itd.

mnoge druge stvari ubijaju ljude a nisu neophodne pa niko ne veli da se iste zabrane već se ljudi kažnjavaju, tako bi trebalo i u slučaju pasa. naravno, lakše je potpuno zabraniti pse nego recimo alkohol jer od alkohola ima država ćar ali od pasa nema.

fazon je u tome da je u srbiji povecan rizik od napada pasa, sto vlasnickih sto lutalica
u svetu se placa porez na vlasnistvo ;) i vlasnistvo kosta

da ljudi na selu, i u gradu, ne mogu izaci na kraj sa problemom
gomilanja lutalica npr

da se problemi ne resavaju, samo gomilaju

***-a ja osetim , naročito gde je mačor , mada i ženke , možda ti ne osećaš ...baš ima neki specifičan miris , a moj pas se uopšte ne oseća ...

Pa psa ne osecas zato sto si navikla a inace smrdi kao zmaj.

Macke ne smrde ...sama macka nikakav miris nema....jedino mozda ako je macor malo obelezio teritoriju posto ga gazda nije sterilisao + gazda ne odrzava higijenu. U globalu macke su cistije nego ljudi.

Kad već imate pse, onda naučite i kako da se ponašate prema njima i ne smatrajte ih svojom braćom, decom....ne razgovarajte sa njima, ne razumeju ni reč. Možda osećaju vašu energiju, u stanju su da shvate nekoliko verbalnih komandi, eventualno znaju da pogledaju u člana porodice koga nego oslovi po imenu, odreaguju na reč "mačka" ako ga naučite i ništa više. Ne kapiraju kad im se poveravate i neće odustati od napada na dete da vi ne biste imali problema sa zakonom.

fazon je u tome da je u srbiji povecan rizik od napada pasa, sto vlasnickih sto lutalica
u svetu se placa porez na vlasnistvo ;) i vlasnistvo kosta

da ljudi na selu, i u gradu, ne mogu izaci na kraj sa problemom

da se problemi ne resavaju, samo gomilaju

ovo za lutalice se slažem. a to je do vlasničke kulture tih istih ljudi koji kupe štene pa onda kad više nije slatko oni ga puste na ulicu. ko je tu problem? psi ili budale koje bi da dva meseca zabavljaju svoju decu psićem?

za vlasničke ćemo lako. pooštriti kazne za vlasnike, udariti po džepu, pa ćeš da vidiš kako će da se opamete i kad će im kerovi nekoga da napadnu.

ovo za lutalice se slažem. a to je do vlasničke kulture tih istih ljudi koji kupe štene pa onda kad više nije slatko oni ga puste na ulicu. ko je tu problem? psi ili budale koje bi da dva meseca zabavljaju svoju decu psićem?

za vlasničke ćemo lako. pooštriti kazne za vlasnike, udariti po džepu, pa ćeš da vidiš kako će da se opamete i kad će im kerovi nekoga da napadnu.

ocigledno se ne resava
zato sto je sve vise lutalica
sve vise napada
zato sto se sve misli- lako cemo, a ko usput nastrada- njegov problem ...
zato sto se nista od silnih propisa i zakona ne sprovodi

zbog svega toga smo odmah iza rumunije

imam i dva psa,mini jorksirskog terijera i nemackog ovcara...prvi je manji i od macke, redovno ga kupam i ne oseca se nikakav miris, dok drugog drzim u dvoristu...i pored redovnog kupanja i odrzavanja ipak se oseca i nije za kucu...

Drugarica jedna mi ima nemackog ovcara i koker spanijela u stanu. Smrde nevidjeno. Ko u stalu da udjes.....ona naravno ne oseca....stan je inace cist ..sredjen....sve cakum pakum ali smrdi nevidjeno.

Pa psa ne osecas zato sto si navikla a inace smrdi kao zmaj.

Macke ne smrde ...sama macka nikakav miris nema....jedino mozda ako je macor malo obelezio teritoriju posto ga gazda nije sterilisao + gazda ne odrzava higijenu. U globalu macke su cistije nego ljudi.

Pa mačke obeleže teritoriju i bez obzira koliko to perete negde se oseti ko nema mačke , a moj pas je mali i stvarno niko ne oseća , a rekli bi mi , nemaju razloga da mi ne kažu.

imam i dva psa,mini jorksirskog terijera i nemackog ovcara...prvi je manji i od macke, redovno ga kupam i ne oseca se nikakav miris, dok drugog drzim u dvoristu...i pored redovnog kupanja i odrzavanja ipak se oseca i nije za kucu...

Pa da i ja imam ši-cua ženku i uopšte se ne oseća , naravno da je održavam , čistija je i od bar trećine ljudi u prevozu.

Back