Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 223.196
Da li ste u proslom veku skupljali i da li ste videli da neko skuplja?niste
da li ste u vecoj meri vidjali govna?niste
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И псећа мокраћа уништава биљке.
Većinom piske uz drveće ili rasvjetu
Curice doduše čučnu djecaci dignu nogicu
Ne vidim problem u tome
Ali mi smeta ako se neskloni Kaka isto mi je smetalo da je od komšinice mačka išla u djecij pjesak ali je srećom i njoj smetalo pa je dala mačku na usvajanje, jer se nije dala odviknuti
Da li ste u proslom veku skupljali i da li ste videli da neko skuplja?niste
Da je neko platio svi ostali bi čistili za svojim ljubimcima.Bilo bi zanimljivo cuti, da li je Iko, ikada platio tu kaznu,kod nas?
Pametno,a ko cisti za lutalicama?xaxaxaxaČekaj
U proslom veku ljudi su imali psa jer je išao za stokom (ovce, krave, janjce) noću je čuvao torove
Danas imamo pse jer volimo da imamo kucnog ljubimca sto znaci po broju ih ima dosta više no u proslom vijeku
Pametno,a ko cisti za lutalicama?xaxaxaxa
Луталице се размножавају и коте на улици, нису они напуштени јер власника никад нису ни имали. У којим ви илузијама живите јбт...Lutalice u jednom normalnom društvu nebih postojale
Lutalice su napuštene od strane nesavjesnih vlasnika
Ja se i dan danas pitam zašto ljudi ne steriliziraju svoje pse i mačke i zašto dozvoljavaju da se stene i mace pa posle mladunčad bacaju po sumama ili u karton pored kontejnera
Ljudi su grozni
Veze ti nemas,lutalice treba da postoje,nisu ostavljeni svi psi nego odu sami i razmnozavaju se bez ljudi hvala bogu,ne znam samo odakle ti ideja da covek poput tebe ima pravo da ih vezuje i sterilise, da odlucuje da je on na prvom mestu civilizacije ,bitniji i pametniji od ostalih rasa zivotinja ,koje moze da unistava kako mu se digne,da jede sta mu se jede,a njega niko neLutalice u jednom normalnom društvu nebih postojale
Lutalice su napuštene od strane nesavjesnih vlasnika
Ja se i dan danas pitam zašto ljudi ne steriliziraju svoje pse i mačke i zašto dozvoljavaju da se stene i mace pa posle mladunčad bacaju po sumama ili u karton pored kontejnera
Ljudi su grozni
Луталице се размножавају и коте на улици, нису они напуштени јер власника никад нису ни имали. У којим ви илузијама живите јбт...
Veze ti nemas,lutalice treba da postoje,nisu ostavljeni svi psi nego odu sami i razmnozavaju se bez ljudi hvala bogu,ne znam samo odakle ti ideja da covek poput tebe ima pravo da ih vezuje i sterilise, da odlucuje da je on na prvom mestu civilizacije ,bitniji i pametniji od ostalih rasa zivotinja ,koje moze da unistava kako mu se digne,da jede sta mu se jede,a njega niko ne
Čuj?
Pa normalno da se množe kad se nadju ali isto tako imaju stalni priliv novih lutalica
Gde ti živiš sestro pa je prvi par lutalica pao sa nebesa i tako krenuli da se množe
ima takvih i kod nas ali kod nas slepci obicno pokupe sve kese pa je prazno.Da li pokupite kaku vašeg psa i uredno bacite u kantu ?
To zahteva da uvek nosite kesicu ili je čak grad u kome živite postavio sprave gde možete uzeti kesu za kaku
Pogledajte prilog 1491746
Jel tvoja macka bitnija od ulicne macke a,njen zivot je vredniji,ajde nek zaluta na drvo pa nek je maknu posto je vrednijaČuj?
Pa normalno da se množe kad se nadju ali isto tako imaju stalni priliv novih lutalica
Gde ti živiš sestro pa je prvi par lutalica pao sa nebesa i tako krenuli da se množe
Jel tvoja macka bitnija od ulicne macke a,njen zivot je vredniji,ajde nek zaluta na drvo pa nek je maknu posto je vrednija
Da li jazavičar isto ima nagon da kopa rupe po dvorištu? U komšiluku ima jedna elegantna pseća dama, neka vrsta polarnog vučjaka, i baš je fina, ali po nekad joj dođe da okolo kopa šapama da bukvalno digne prašinu kao neki bager.Sere po svom dvorištu kako hoće.
Ali gotovo da ne primetiš.
Mada evo godinu kako nismo zajedno.
Jazavičarka, 4ta godina, sestra ju je uzela nakon gubitka oca, i ostavila kod mene a ja je predao kućepazitelju da ga ona čuva jer je ona gazdarica...
U šetnji nije nikad, mada je nisam mnogo.
Nema potrebe, ima nekoliko ari da trči ako joj se trči...
Pa dodjosmo i do toga da si bitnija od beskucnika i njih treba sterilisati
Ova slabo.Da li jazavičar isto ima nagon da kopa rupe po dvorištu? U komšiluku ima jedna elegantna pseća dama, neka vrsta polarnog vučjaka, i baš je fina, ali po nekad joj dođe da okolo kopa šapama da bukvalno digne prašinu kao neki bager.
Treba samo uvesti zakon da ko ne skupi izmet iza svoje životinje mora isti da pojede. Znaš kako bi skupljali.
isto vazhi da ove shto bacaju smetje po prirodi
a vishe njih baca smetje no shto psi kake
komunalna služba grada kojoj je to posao , pri tom broj pasa i mačaka lutalica treba da se svede na biološki minimumPametno,a ko cisti za lutalicama?xaxaxaxa