Pitanje za sve

Meni ne treba ni Božije ni Sotonino iskušavanje. Posle smrti ne želim ni u raj ni u pakao, već tamo gde se nalaze duhovni entiteti meni slični. Nisam ni nešto ekstremno dobar, ali ni ekstremno zao. Znači zlatna sredina.

Meni ne treba ni Božije ni Sotonino iskušavanje. Posle smrti ne želim ni u raj ni u pakao, već tamo gde se nalaze duhovni entiteti meni slični. Nisam ni nešto ekstremno dobar, ali ni ekstremno zao. Znači zlatna sredina.

niko te sad ne pita hoces li ili neces, ti si vec tu na testu, a cim si na testu, ti si vec usao u ugovor da budes testiran, hos dok si bio dusa bez tijela prije rodjenja.

Posle smrti ne želim ni u raj ni u pakao,

ti se tu nista ne pitas, gdje ces ni kuda ces....nego na osnovu detaljno sudjenja sta si zasluzio i niko te nece pitati hoces li ti tu.....

Nisam ni nešto ekstremno dobar, ali ni ekstremno zao. Znači zlatna sredina.

to samo pravedni Bog odredjiva kakav si i sta si....

Ne testira nas. Dao je prvim ljudima zakon koji nisu ispostovali.

Ljudi su kao bica ograniceni - nisu Bogovi i moraju da postuju zakone koje je Bog postavio da bi ziveli.

Ne testira nas.

a zasto mislis da ne testira??

zar postojanje Raja i Pakla samo po sebi ne iziskiva postojanje testiranja preko kojeg se dolazi do Raja ili Pakla zavisno o uspjesnosti testa ili pada na testu.....

jer kako ce osoba doci u Raj ili Pakao, na lijepe ili ruzne oci mozda :)

kada te neko na kraju ocjenjiva, nagradjuje ili kaznjava.....to samo po sebi iziskuje postojanje prethodnog testa...

jesi li ti kad vidila da profesor ocjenjuje studente na lijepe oci, samo sto su dolazili na casove, bez ikakvih testova???

zasto nije med i mleko? :D

ako je Bog vec stvorio zemlju i ljude na njoj ,zasto nas nije napravio normalnima i da je ovde raj?

kad neko nesto pravi valjda pravi da bude najbolje?
Pa sami smo napravili pakao na zemlji, da nije ljudi na planeti sve bi cvetalo i bujalo od zelenila i lepote. Čovek je kancer ove planete.
Izvini šta je to falilo planeti zemlji dok je čovek nije nastanio??

Pa sami smo napravili pakao na zemlji, da nije ljudi na planeti sve bi cvetalo i bujalo od zelenila i lepote. Čovek je kancer ove planete.
Izvini šta je to falilo planeti zemlji dok je čovek nije nastanio??
mislis prvih 6 dana? :mrgreen:

ovo si lepo pitao..kako se versko objasnjenje nastanka zemlje uklapa u naucne cinjenice dinosaurusa i raznih drugih zivotinja ciji se fosili nalaze a koji su ziveli na zemlji pre coveka.

Back