gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Haha pa vama je bio potreban voja kostunjavi da ga podmetnete narodu da bi krenuo i velja iz cacka koga sad od miloste zovete velja selja![]()
Pa?
Podmetite ga vi, ako možete...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha pa vama je bio potreban voja kostunjavi da ga podmetnete narodu da bi krenuo i velja iz cacka koga sad od miloste zovete velja selja![]()

Ujedinjena Evropa sebi želi dobro a en drugima. To prvo, a drugo, nisu sve članice jednakih prava. Neki su jednakiji. A neki su bankrotirali ... a očekuje se još.
Voleo bih konkretno da znam šta to tačno ekonomski očekuju eurofili ?
Pa?
Podmetite ga vi, ako možete...![]()

A sad vam trebaju evropski ivica i arkanov jagodinac da biste usli u EU
Jadni ste![]()
Ocekuju se pristupni krediti i krediti za razvoj kad jednom udjemo u EU, drugim recima ocekuju pare i to im je glavni motiv.
A te pare ce razgrabiti vladajuca elita ili se barem tome nada.![]()
Pa vi tako funkcionisete,priznao si...
Podmetacine narodu![]()

Ocekuju se pristupni krediti i krediti za razvoj kad jednom udjemo u EU, drugim recima ocekuju pare i to im je glavni motiv.
A te pare ce razgrabiti vladajuca elita ili se barem tome nada.![]()
Pa vi tako funkcionisete,priznao si...
Podmetacine narodu![]()

Mi smo narodOK.
A koji ste to vi koji ne funkcionišete tako?
Radikali?
![]()

A sto se ti ne vratis u tvoju Kikindu kada ti je tako lose u EU,odnosno u mrskoj Nemackoji i Minkenukoji si ti komad
![]()

Pokazalo se da nemamo sposobne ljude da iskoriste ma kakve kredite. Osim da ukradu. A zemlju će da zaduže toliko da ćemo zaj.ebati Grčku ...
Ivica je član socijalističke internacionale, ista kao i DS... Ništa mi tu ne podmećemo... A Palma se opametio i to je to...
I?
I šta ćete sad?
Ajde.... Rušite vlast.... Ustajte svi na zemlji kleti, vi sužnji što vas mori glad...

Jel to onaj ivica sto te nazvao stranim placenikom i izdajnikom?![]()
To nije nikakav odgovor na moje pitanje, kao sto ni Nemacki standard nije merilo standarda svih drzva EU, pa tako ni Srbije. Mozda si ti mislio da ce Srbija imati nemacki standard![]()
Te statistike koje vi, protivnici UE, ovde postavljate su - malo smesne.
Niko ne kaze da ce sa Evropom biti mnogo bolje, ali ja tvrdim da ce biti MANJE GORE.....
A to je ipak znacajno....
Monoge zemlje bi jako zelele da udju u UE....
Pa ne mogu...
A nisu svi ludi, samo Srbi pametni....
Evo vam primer Slovenije: sta njima fali u Evropi?
Znatno su vise dobili nego sto su izgubili.
I pre su bili dobri, a sada su jos bolji.
I niko ih nacionalno ne ugrozava.
Pokazalo se da nemamo sposobne ljude da iskoriste ma kakve kredite. Osim da ukradu. A zemlju će da zaduže toliko da ćemo zaj.ebati Grčku ...
O tome se radi da nece onda razgrabiti vladajuca elita nista, jer ce imati KONTROLU od evropskih institucija.
I to ih bas zulji.
Najvaznije sto ja smatram da ce dobiti je UrAVNOTEZEN i STABILAN put kako da izadju iz svojih zavrzlama, oslobodjen lokalnih maramusija.
Sto ce biti deo JEDNOG ORGANIZMA koji ce u podredjenim momentima jako dobro doci.
Ekonomski ce se dobiti mnogo jer ce uspesni imati mnogo sire trziste za svoje proizvode sto je jako vazno.
Naravno da svi nece biti isti, ali nece se moci zapasti u bedu u kakvu ce se zapasti u kriznim vremeniam ako nikoga nemas iza ledja da ti pomogne kad treba.
Zato se ljudi udruzuju. (Jedino se Jugoslavija razdruzila, pa je zato sada svima mnogo gore).
Ukrtako Laci, dobrima ce biti mnogo bolje, a losi ce nestati jer nece izdrzati utakmicu.
I oni to znaju, pa najvise drece.
Kontrapitanje tome je STA CE BITI GORE ako se udje u Evropu?
Na to pitanje svi sa odgovorima samo baljezgaju i nesto PREDPOSTAVLJAJU, ni jedan konkretan odgovor nema.
To sto milion Srba radi u EU - nikome nista ne kazuje.
ne taj zuti sa tvog avatara ce doci kao oslobodolac.
On bi voleo da ti byde gospodar a /
To se od takvih i moze ocekivati.
To je brat.
da ti objasnim.
Mislis li ti da se sloboda meri kupovnom moci ...standardom...
Znaci bez ekonomske slobode nema slobode.
Imas li to sada ovde.?
problem je sto vi niste navikli da radite vec ste naucili da zivite od mutljavine , nerada , otimanja pa vam normalno ne odgovora
jedna sredjena drzava. ne mislim na tebe licno , vec generalno.
To bi dobili , koliko toliko ulaskom u EU.
Zato smo mi u Vojvodini za EU a vi mozete i sa Rusijom.
To bi voleo jel da ?
Ono braca.....pa jeftino gorivo..pa juzni tok..pa kozaci.....letovanje u Sibiru..
to bi bio raj na zemlji
objasni mo sta je ovde smesno
Einen Urlaub (Mindestdauer 1 Woche) können sich danach 63 % der Polen nicht leisten (Rumänien 76 %, Ungarn 67 %, Slowakei 57 %, Tschechien 39 %). Die angemessene Beheizung ihrer Wohnung ist 20 % der Polen nicht möglich (Rumänien 25 %, Ungarn 10 %, Slowakei 6 %, Slowakei 5 %).
http://www.infoseite-polen.de/newslog/?p=2376
najnoviji podaci
jedan jedno nedeljni godisnji odmor NE mogu sebi da priuste
63% Poljaka
76% Rumuna
67% Madjara
57% Slovaka
39% Ceha
grejanje kuce, stana, NE mogu sebi da priuste
20% Poljaka
25% Rumuna
10% Madjara
6% Slovaka i Ceha,..............to se podrazumevaju oni koji imaju krov nad glavom, koji ne spavaju na ulici
................i sta je tu tebi sad smesno?
Imamo sposobne ljude.
Veoma sposobne.
Samo trebaju jasna pravila igre i cvrsto pridrzavanje Zakona.
I ekonomsko u prvi plan, a nacionalno u drugi![/B]
Niko to nije mislio.
Prvo sto MINULI RAZVOJ Nemacke i Srbije nije isti, a drugo sto Srbin u Srbiji ne radi isto kao Srbin u Nemackoj.
Kad TI budes u Srbiji radio isto kao u sto radis u Nemackoj (gde se zna koliko puta se ide u wc, gde se ne pije kafa i ne pusi za vreme radnog vremena, gde je dozvoljeno da se prica samo sto je vezano za ciklus proizvodnje - onda i u Srbiji moze da se ocekuje skok plata)
Ti ces da mi pricas nesto ....
Pa ja sam ziveo na rumunskoj granici i svaki dan svercovao nesto....
Bili su totalno u qrcu sivi i nikakvi...
A idi sada na Google i ukucaj Temisoara......
pa gledaj kako sada izgledaju.
Pa kad možeš ti da budeš u EU koja kažeš "Bugarska oduvek bila i sada je i bice uvek guznje crevo i deponija Evrope", onda mogu i ja...
Jedinu deponiju koju koju ja ovde oosećam, je kad ti otvoriš usta...![]()
Samo trebaju jasna pravila igre i cvrsto pridrzavanje Zakona.