Pitanje za profit na kladionicama Nadal protiv Zvereva

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Vidimo da je danas Nadal projekat zapada da od njega naprave najboljeg igraca u tenisu svih vremena. To smo videli i u australiji. Uspeli su da i Medvedeva obrlate da izgubi od Nadala. Sinoc smo gledali kako su ga nadrogirali koktelima doping hemijom, sedativima, lekovima najacim protiv bolova samo kako bi pobedio Djokovica. Znamo da Nadal ima izuzetne probleme sa stopalom i da ne pije jake lekove protiv bolova on jednostavno ne bi mogo ni da hoda a kamoli da trci 5 sati tri dana zaredom. A pored tih lekova sto nije zabranjeno su ga napunili koktelom dopinga. Vdeli smo kako je prvi set protiv Djokovica trcao kao da ima 20 godina i pri tome udarci su mu bili ekstremno jaki. Onda je na kraju drugog seta naglo igubio snagu i nije mogo ni da prebaci lopticu preko mreze cak i na servisu. I onda kad se zavrsio drugi set odlazi u svlacionicu dobija jos jednu veliku dozu koktel dopinga i onda opet u trecem setu ima snagu kao na pocetku meca i dobija i treci set lako. Stim da je i pred kraj treceg seta pocelo opet da doping gubi efekat pa Djokovic lako cetvrti set pocinje jer je Nadal opet poceo da pada ali na zalost pri kraju cetvrtog seta i sam Djokovic gubi snagu jer je i on vec u poodmaklim sportskim godinama.

Ovo pisem sve jer je sad glavno pitanje za kladionicare da li je zicer da se igra na nadala do kraja turnira jer po meni 99% je sigurica da se igra na Nadala i protiv Zvereva a i u finalu jer je on projekat. Mislim da ce narediti Zverevu da izgubi a u finale ponudice ogromne pare Nadalovom protivniku da izgubi kao sto su to uradili sa Medvedevim u australiji.\

Tako da suma sumaru mislim da je zicer da se ljudi klade na Nadala i da se stave vece pare. Ja ozbiljno razmisljam da stavim velike pare na nadala sad protiv zvereva. Nisam jos definitivno odlucio ali ako je ovo moje razmisljanje tacno a mislim da jeste trebalo bi.

Evo covek koji mnogo toga zna o sportu kako iznosi dokaze o dopingovanju zapadnih sportista.

Sta sam reko naredili su zverevu da izgubi. I nasli su solomonsko resenje a to je da ne izgubi u mecu vec da se iscenira kao da se povredi tesko i da Nadal prodje dalje. Ali steta propale su opklade na nadala jer kad teniser preda kvota je 1.
Jel citas ti dekice sta pises? Znaci kladionice su naredile Zverevu da izgubi da bi Nadal prosao pare i zaradi al su se zajbale jer je kvota 1..... Hajde polako, razmisli.....

Jel citas ti dekice sta pises? Znaci kladionice su naredile Zverevu da izgubi da bi Nadal prosao pare i zaradi al su se zajbale jer je kvota 1..... Hajde polako, razmisli.....
ti si ...... od coveka koje bre kladionice jel si lud. naredio je novi svetski poredak zele zapadnjaka da bude najbolji na svetu svih vremena u njihovom najvaznijem sportu. Sve vise verujem da je cak i djokovic namerno izgubio pored toga sto su ovog drogirali najacim koktelima za doping

Pitao sam jednog coveka u vezi tenisera i on je reko da sam lepo to definisao da su teniseri keceri i da njihovo potplacivanje novi svetski poredak izvrsava preko sponzora. Na primer kad treba neko namerno da izgubi kao onomad medvedev od nadala medvedevu se isplacuje ta usluga preko sponzora i sve cisto i sve legalno. Znaci sponzori daju te pare na osnovu sponzorstva. Naravno ne samo teniserima nego svim sportistima jer sport je jako bitan za novi svetski poredak u smislu hleba i igara da se kanalise ratoborna energija ljudi na taj nebitni deo sistema a ne da narod krene na njih. I znate sta mi je jos reko, da jeste da je nadal bio pod velikim dopingom i raznoraznom hemijom ali ne zato da bi pobedio djokovica vec da bi jednostavno mogo da stoji na noge jer je toliko zdravsveno sjeban a Djokovic je imao direktivu da mora da izgubi taj mec pre neki dan.

Aha a ja pitao lika iz vrha tenisa sa kojim pijem kafu I on mi kaze da tvoj lik nema pojma I ***** kao foka sa pokvarenim stomakom.
I ko nema poima sad? Ko je osvojip rolangaros? Eto da ste me poslusali sad bi imali milione. Kad je igrao protiv zevreva nisam se kladio ali kad se zverev satro povredio lazno odma sam znao da sam u pravu i da ce nadal u finalu pobediti tog nekog i igrao sam za nadala u finalu.Providni su bas bas tenis je isto kao keceri sve je iscenirano.

I ko nema poima sad? Ko je osvojip rolangaros? Eto da ste me poslusali sad bi imali milione. Kad je igrao protiv zevreva nisam se kladio ali kad se zverev satro povredio lazno odma sam znao da sam u pravu i da ce nadal u finalu pobediti tog nekog i igrao sam za nadala u finalu.Providni su bas bas tenis je isto kao keceri sve je iscenirano.
Sta pricas ti, pa Nadal od 14 finala 14 pobeda ima. Ocekivalo se da ce pobediti zato je i bila mala kvota.

Sta pricas ti, pa Nadal od 14 finala 14 pobeda ima. Ocekivalo se da ce pobediti zato je i bila mala kvota.
Nadal je sada obicana olupina od covekaa zdravstveno. Da ga ne pune hemijom steroidima, lekovima najacim protiv bolova, bensedinima i ko zna cime jos on ne bi mogo ni na noge da stoji a kamoli da igra vrhunski profesionalni tenis. Da dovedu sad samprasa iz kreveta sanjivog da igra protiv Nadala ali da nadalu ne daju doping nikakav jedno 10 dana i nikakvu hemiju i lekove nadal bi izgubio.

Tebi nije sumnjivo zasto se Nadal povlaci iz tenisa a pobedjuje i osvaja grenslemove? Ove godine je oba gren slema osvojio? To ti nije nelogicno? Ja cu ti reci zna i on sam da to sto se toliko pumpa sa dopingom i sa lekovima i hemijom NIJE ZDRAVO . Nije on lud ali eto pristao je na njihovu igru. A njih boli dupe da li ce nadala na terenu da strefi srcka ili za par godina da umre njima je bitno da djokovic nikad nema najvise broja grenslemova. I zato Nadal mora da igra kad mu narede. I to da li ce da se povuce iz tenisa ili ne ne odlucuje nadal vec odlucuju oni. I to da li ce da se dopinguje ili ne ne odlucuje nadal vec oni. Evo federer se jedva ziv izvuko iz tog kola jer su i njega godinama dopingovali.

Back