cickos
Aktivan član
- Poruka
- 1.628
Nadam se da ovo mozes otvoriti:hehe...Nije pitanje u šta ja verujem ili ne, već u lakoću verovanja drugih u više nego očite i neproverene nebuloze.
Sve što sam ti naveo je tragi-komično-farsična istina: s.korejanci stvarno veruju u tu naopaku propagandu da su sleteli na sunce i da su prvaci sveta.
Lukašenko kontroliše sve u državi, a kamoli informacione tokove i statistiku... Ja bih trebalo prvi da se zapitam zašto diskutujem sa tobom o takvim očitim stvarima,ali mi to, vidiš, i ne pada na pamet. Smatram sve ovo korisnim učinkom za temu.
Ukoliko tragate za nelogičnostima jedne strane (koje i pored najbolje volje još nisam uspeo da utvrdim), red je da se najpre pozabavite onima vezanim za vašu stranu... to se zove objektivnost. Do nje mi je ovde i stalo.
Zato i ostaje legitimno pitanje odakle tvrdnje da virus ne postoji kad nam je desetkovao tolike korisnike staračkog doma u svega nekoliko dana?...I odakle obraz čoveku osuđenom da je to dozvolio da tvrdi da nije kriv za to - kad se oglušio o sva pravila epidemiološke izolacije?
Pa ja ne znam kako ti zamišljaš da se proširio virus? Od svih ljudi, prvo ti došli Pakiji i Indusi na gajbu? Si ih viđao tih dana na ulici?...
Obaška što su bili ovde daleko pre epidemije...
Ja se pozivam na objektivnost i racionalna razmatranja, ne na fantaziranje i nekakve zavereničke sklepotine...Kao da će to da uteši i potire već tragičan učinak. Ako čovek ne zna šta je istina, pre je rad da nešto iskonstruiše nego da racionalno izvaga sve komponente događaja. Primećujem trud na temi, ali ne vidim značajan rezultat, iskreno...
https://www.facebook.com/share/r/16yLffgF1L/