Pitanje za poznavaoce...

• Začetnik teme Začetnik teme LAV-BIK-VODOLIJA?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
L

LAV-BIK-VODOLIJA?

Gost
Lavica sam sa duplim podznakom Skorpija - Vaga... po kigakuu znak tigra. Pomozite mi da se odlucim, da li ce mi srecu vise doneti muskarac Bik ili muskarac Vodolija. Hitno mi je :? HVALLLLA .... :D

Prvo nemoguće je da imaš dupli podznak, za bilo kakav ozbiljniji odgovor potrebna su vremena rođenja, a čak i uz taj podatak neverujem da će ti neko odgovoriti, jer to zahteva dosta vremena. Gledajući samo sunčev znak mislim da bi ti više odgovarao vodolija, ali .... kažem nije to baš tako jednostavno odrediti.

sakiro:
Prvo nemoguće je da imaš dupli podznak, za bilo kakav ozbiljniji odgovor potrebna su vremena rođenja, a čak i uz taj podatak neverujem da će ti neko odgovoriti, jer to zahteva dosta vremena. Gledajući samo sunčev znak mislim da bi ti više odgovarao vodolija, ali .... kažem nije to baš tako jednostavno odrediti.

Rodjena sam u Beogradu, Zemun, 21.08.1974. u 10cas i 05 min. Po natalnoj karti kazu da mi podznak pada na samu granicu Skorpije i Vage?

zavisi sta hoces...
vodolija, ako si nekonvencionalna, nije ti toliko bitno iskazivanje emocija, ne volis da se vezujes..
bik, ako si tradicionalna devojka, ne smeta ti posesivnost, ako si verna..

ni jedan ni drugi ti bas nisu... :?

anakin:
zavisi sta hoces...
vodolija, ako si nekonvencionalna, nije ti toliko bitno iskazivanje emocija, ne volis da se vezujes..
bik, ako si tradicionalna devojka, ne smeta ti posesivnost, ako si verna..

ni jedan ni drugi ti bas nisu... :?

Znaci, maksimalne emocije i vernost sam poklonila pogresnoj osobi - vodoliji, a koliko sam te razumela oni nisu ti koji se dugo zadrzavaju... Hvala :cry:

Devojko, budi malo vise samouverena. Budi prava lavica I nemoj se mnogo oslanjati na horoskop jer nije sve u njemu vec mnogo vise u osecaju licnom I kombinaciji koju sama drzis u saci. Kako je kreiras takvu ces je dobiti. Mnogo zavisi I od kvaliteta licnosti - koliko je ko sposoban da ispostuje drugog u svakom pogledu. Imam utisak da se dvoumis izmedju dvojice na sta bih se ja kao vodolija prvi pokupio I nestao jer mi ne izgleda fer. A inace to retko radim jer su vodolije vrlo stabilan znak iako neki to ne zele da priznaju. Bolje sama pronadji resenje, nadam se, pravo.

Back