Kuckandra
Primećen član
- Poruka
- 527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam surova, samo - ja bih tako.Maslachak:...surovo, surovo, surovo.... samo tako....
(ubili su me ovim za praznike....)
mario80:Koliko ovde praznoglavih luta ne secajuci se sta je juce postovalo... Bruka![]()
mario80:Uvek mozes da odesh tamo i vrishtis i valjash na sred ulice... Jaucesh i zapomazes jer to sigurno pali![]()
E sad... Pitanje je koliko je tebi stalo do njega? nekada ni jedna granica ne postoji ako si pravi posesivac![]()
Nema blama niodcega kada je prava ljubav 8-)
Ljubnem i ja tebe...SANDRINAbg:Samo da te ljubnem pametnoga... 8-)![]()
posesivac:ovako-situacija je sledeca:
bili ste u dugogodisnjoj vezi.bilo je lepo,bili ste zaljubljeni,voleli ste...u jednom trenutku raskidate jer smatrate da ste u fazi "ili-ili" a vi niste spremni za duboko vezivanje(iako ste vec vezani),plasite se za kraj svog "momackog zivota" i protiv svojih osecanja vi prekidate da bi poslusali razum koji govori da bi trebalo jos proziveti.silite sebe da je zaboravite..
pitanje:
kako bi reagovali da posle dva meseca od raskida ,doticna devojka vas pozove,posalje pismo,mail,poruku gde vam iznosi sva svoja osecanja,govori da je njoj jos stalo i da vas jos voli.Da li bi se pomirili i nastavili ili ne..
dragojIo:uradi sve suprotno od onog sto ti sandrina savetuje
dragojIo:uradi sve suprotno od onog sto ti sandrina savetuje
dragojIo:a sto si toliko uvila pricu?
on je raskinuo s tobom jer nije hteo 'visi stupanj', pa si mu se ti javila posle par meseci? i sad se pitas kako ce on na sve to reagovati?
moje srce:nisam surova, samo - ja bih tako.
koliko znam, ljudi ne ostavljaju ljude zato sto ih vole,
nego sto ih vise ne vole (a pod raznim izgovorima).
kad me neko ostavi, ja (mu) verujem da je to ozbiljna odluka.
pa ne proveravam.
usamljeni_vuk:nemoj se previse bojati za svoj "momacki zivot".
mozda vise ne budes imao takvu vezu ili devojku koja te toliko voli.
Kuckandra:Kako bi bilo da se ti picnes i isceniras "slucajni" susret. Ovo sa tim pismima, pozivima itd. mi deluje malo pacenicki. U prednosti si kad mu se pojavis u fazonu "ja bas krenula u zivot! Otkud ti?" Pa onda krenes sa pricom kako ti je eto, bas drago sto ga vidis. Ovo u smislu "nisam te se setila, ne pamtim". Ovde mu odmah proradi sujeta, a to ti je pola posla obavljenog.
Znam da ovo zvuci ljigavo, ali ako ti je stvarno stalo, probaj. Samo moras da budes cool 300%. Ako provali tvoju igru, izgubila si ga.
I jos nesto, ovo radis samo ako se niste ni culi ni videli duze vreme!![]()
U bre, nisam ni znala da sam ovoliko pokvarena, iznenadih samu sebe! :???:
прави_човек:Увек је све битно...
Неком више неком мање...
Сви смо различити...
А детаља је превише...
Све у свему, не верујем да неко одавде може дати одговор, али ако је Posesivac стварно женско, нека која се пита да ли да се јави бившем, ја бих лично одговорио да мени као мушкарцу, не би сметало, али с друге стране, ја никад не бих ни оставио неку коју волим због страха од ''краја момачког живота...''. Зато, кажем, све зависи од превише фактора, најпре од људи, али ето, кажем, да мени не би сметало, нити бих мрзео бившу која жели да се помири...али од превише фактора би зависило, да ли заиста желим да поново будем са њом...тако да бих (њој, ако је Posesivac девојка која се пита да ли да позове бившег) рекао да позове, али да не очекује превише...