pitanje za muskarce

Nekad sam pričala o ovoj temi sa raznim muškarcima. Moj jedan rođak (brat )je rekao da se ne bi pomirio, moj otac bi uvek pokušao ponovo. Jedan drug mi rekao da bi to zavisilo od onoga što bi posle usledilo - da li bi posle te veze našao neku bolju ili se razočarao. Moj bivši momak rekao je ne.
E, dedu još nisam pitala, ali staviću i njegov komentar ovde čim uradim. ;)
Pitanje interesantno, ali odgovori su tako relativni.
Zavisi kakva je ko osoba.
Ja sam negde pročitala gde je jednom postojala ljubav, ona se može ponovo oživeti. Znam ljude koji tri godine nisu bili u vezi, a sada su ponovo zajedno. Ali, suprotno od toga, postoje brakovi koji posle trideset godina velike ljubavi pucaju.
Zavisi u kom pravcu se ko razvija, kuda vode životi... Neke barijere se vremenom otapaju, neke postaju jače. U nekim godinama nešto ne možete da istrpite, u sledećem dobu to ''nešto'' postaje nebitno... I tako...
Malo skretanje sa teme - ja sam sa jednom osobom bila u svađi sedam godina - danas smo kume.
Godinama sam prolazila pored nje bez želje da joj se javim, a jedne večeri mi je odjednom došlo da budemo dobre kao nekad - hvala Životu što mi je to omogućio.
A opet... Sa nekim ljudima ne bih volela da ikada obnovim vezu, bila ona emotivna, prijateljska... Sad me čak i iritiraju neki ljudi, što su nekada bili deo mog života...

Sad sam se vratila tvom postu, pa sam htela da dodam: ako te taj muškarac voli, on samo da je mazohista, pa da odbije tvoje poruke, pozive, ponudu... predlog da uspnete snage i pokušate ponovo.
Druga je stvar ako te ne voli ili ako nije načisto sa sobom - ako mu se sviđa druga, ako je mnogo mlad i slično - onda će on naći hiljadu razloga zašto ne bi bilo dobro da ponovo budete zajedno.
Ko hoće - taj nađe načina. Ko neće - taj nađe razlog.
Mada je to shvatanje poprilično racionalno za ovaj alogičan život. U praxi su stvari zamršenije.
I mada ja ne bih sa svojih 20 i kusur ni samog Apolona pozvala da mu saopštim svoje želje i osećanja, ipak tebi i svima iskreno savetujem da pozovete, probate...
Nikad se ne zna.
Ne živi se po planu, po definiciji, život su i zablude, i laži, i iluzije, i greške...
Pa i ti - pozovi i pogreši!
Ne slušaj nikoga, koliko ljudi - toliko mišljenja.
A i još ovo: našla si kog da pitaš! Muškarce... Pih... :)

Da li ti je poslao neki signal koji te je naveo da krenes da razmisljas da mu se javis? U takvim situacijama cesto nam se ucini da smo u necijem glasu ili izboru reci prepoznali bas onaj impuls koji smo cekali, pa da krenemo u akciju, a ispostavi se da je to bio samo trip od silne zelje da to bude tako :(

Ako mislis da ce te to umiriti, ti mu pisi, moj savet ti je da se obavezno pripremis i na najgore.
Javni posle sta je bilo, vazi?

Drzim ti fige!!!

Possesivac, negde smo se istovremeno pojavile ovde, a sa slicnim problemima...
Bas sam pratila tvoju pricu, a i zbog sebe... :?

Sta da ti kazem...ja sam mog Onn-a delitnula iz svih Japarata, za pocetak... :mad:

Iz sistema ...pa, jos uvek mi se ukaze tu i tamo...nekad me herc bas zigne...nekad mi bude bas bezze...nekad mi kokoske oko njega jos uvek budu odvratne, a samim tim...znas vec :roll: smajlistopovraca... :?

Ja bih ti rekla da sacekas malo sa tim pismom il' sta si vec planirala...ostavi za momente kad postanes ravnodusna, ili bar blizu toga...I tada mu kazi bas sve...i kako si se osecala i kroz sta si prolazila i sta si ili nisi ocekivala ili se nadala... :cry:

Na kraju, ipak je Onn muskarac i da mu je stalo i da zeli, vec bi nasao, a mozda ce jos naci (ko zna :?: ), nacin da dodje do tebe... :?

Mislim da Onn dobro zna i da je svestan da je tebi stalo do njega...i ma kako se jos uvek Ti lose osecala sada, bilo bi ti jos gore da Onn nastavi da ti glumi frajera, makar zbog toga sto je presiguran u tebe i tvoja osecanja... :?

Izdrzi jos malo...ne daj se...dodji ovamo i ...ma uz tebe sam sto posto i drzim ti fige u svakom slucaju :wink:

NE JAVLJAJ SE JOS..!!! :!:

Uvek mozes da odesh tamo i vrishtis i valjash na sred ulice... Jaucesh i zapomazes jer to sigurno pali ;)
E sad... Pitanje je koliko je tebi stalo do njega? nekada ni jedna granica ne postoji ako si pravi posesivac ;)

Nema blama niodcega kada je prava ljubav 8-)

posesivac:
ovako-situacija je sledeca:

bili ste u dugogodisnjoj vezi.bilo je lepo,bili ste zaljubljeni,voleli ste...u jednom trenutku raskidate jer smatrate da ste u fazi "ili-ili" a vi niste spremni za duboko vezivanje(iako ste vec vezani),plasite se za kraj svog "momackog zivota" i protiv svojih osecanja vi prekidate da bi poslusali razum koji govori da bi trebalo jos proziveti.silite sebe da je zaboravite..

pitanje:

kako bi reagovali da posle dva meseca od raskida ,doticna devojka vas pozove,posalje pismo,mail,poruku gde vam iznosi sva svoja osecanja,govori da je njoj jos stalo i da vas jos voli.Da li bi se pomirili i nastavili ili ne..

nemoj se previse bojati za svoj "momacki zivot".
mozda vise ne budes imao takvu vezu ili devojku koja te toliko voli.

Kako bi bilo da se ti picnes i isceniras "slucajni" susret. Ovo sa tim pismima, pozivima itd. mi deluje malo pacenicki. U prednosti si kad mu se pojavis u fazonu "ja bas krenula u zivot! Otkud ti?" Pa onda krenes sa pricom kako ti je eto, bas drago sto ga vidis. Ovo u smislu "nisam te se setila, ne pamtim". Ovde mu odmah proradi sujeta, a to ti je pola posla obavljenog.
Znam da ovo zvuci ljigavo, ali ako ti je stvarno stalo, probaj. Samo moras da budes cool 300%. Ako provali tvoju igru, izgubila si ga.
I jos nesto, ovo radis samo ako se niste ni culi ni videli duze vreme! :!:

U bre, nisam ni znala da sam ovoliko pokvarena, iznenadih samu sebe! :???:

dragojIo:
a sto si toliko uvila pricu?
on je raskinuo s tobom jer nije hteo 'visi stupanj', pa si mu se ti javila posle par meseci? i sad se pitas kako ce on na sve to reagovati?

Nisam uvila nista.On se stvarno uplasio ,nije prestao da me voli----ZNAM.Inace,nisam ga jos zvala nego sam planirala,samo me zanima kako bi vi (On,muskarci,momci,decaci..) reagovali.-onako sta bi bilo kad bi se tako nesto vama desilo...

Kuckandra:
Kako bi bilo da se ti picnes i isceniras "slucajni" susret. Ovo sa tim pismima, pozivima itd. mi deluje malo pacenicki. U prednosti si kad mu se pojavis u fazonu "ja bas krenula u zivot! Otkud ti?" Pa onda krenes sa pricom kako ti je eto, bas drago sto ga vidis. Ovo u smislu "nisam te se setila, ne pamtim". Ovde mu odmah proradi sujeta, a to ti je pola posla obavljenog.
Znam da ovo zvuci ljigavo, ali ako ti je stvarno stalo, probaj. Samo moras da budes cool 300%. Ako provali tvoju igru, izgubila si ga.
I jos nesto, ovo radis samo ako se niste ni culi ni videli duze vreme! :!:

U bre, nisam ni znala da sam ovoliko pokvarena, iznenadih samu sebe! :???:

Davno bih ja to vec tako -ono- pantalonice,cizmice i u akciju....al od toga nema nista-jer smo dalekoooo- 200 km..j.ga.
Ostalo mi je kao solucija da napisem dosta emotivnih i srceparajucih stvari na papir (al ne u smislu jadna ja,sta cu sad,smrc,da kukam..nee..) pa u sanduce ili na mail..Nemislim da ga zovem telefonom-uopste..bolje je kad se cita..jednom,pa jos jednom,pa razmisli,pa procita jos jednom...(a nismo se culi mesec dana..)

прави_човек:
Увек је све битно...
Неком више неком мање...
Сви смо различити...
А детаља је превише...
Све у свему, не верујем да неко одавде може дати одговор, али ако је Posesivac стварно женско, нека која се пита да ли да се јави бившем, ја бих лично одговорио да мени као мушкарцу, не би сметало, али с друге стране, ја никад не бих ни оставио неку коју волим због страха од ''краја момачког живота...''. Зато, кажем, све зависи од превише фактора, најпре од људи, али ето, кажем, да мени не би сметало, нити бих мрзео бившу која жели да се помири...али од превише фактора би зависило, да ли заиста желим да поново будем са њом...тако да бих (њој, ако је Posesivac девојка која се пита да ли да позове бившег) рекао да позове, али да не очекује превише...

Ja mislim da je ovo moj odgovor na postavljeno pitanje.

Back