marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
...da se prvo kače slike, u kupaćem ako može...pa, koja prođe-može da piše šta 'oće...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ne reče ranijeNe.
Takodje ne treba se mešati u ženski deo.
I da se nadjemo zajedno na LJiS
Kao i u životu - ne ulazimo jedni drugima u intimu tek tako, u kući, školi, firmi...
Opet, ovo je internet forum pa se nadamo da neće svuda da zabijaju nos...
Ne.
Takodje ne treba se mešati u ženski deo.
I da se nadjemo zajedno na LJiS
Kao i u životu - ne ulazimo jedni drugima u intimu tek tako, u kući, školi, firmi...
Opet, ovo je internet forum pa se nadamo da neće svuda da zabijaju nos...
Aqo su gnjecave i zzmrljave qao ti,neqa hvala....a sta je sa nama koje samo vole da diskutuju i pisu o svojim razmisljaljima i zapazanjima bez zelje da nekog bolje upoznaju...zapravo forum nije ni mesto za upoznavanje vec za uporedjivanje stavova...makar ga ja tako dozivljavam...imamo ovog drugog valjda dovoljno u zivotu...
Potaknut ogroomnim brojem zenskih postova na muskom delu foruma, a i jednom temom na koju naleteh na drugom forumu moram postaviti ovo pitanje za nas muske clanove foruma....molim zenske da ne ucestvuju u anketi!
Nemoj tako oštro![]()
El si me pomešo s nekim?
...da se prvo kače slike, u kupaćem ako može...pa, koja prođe-može da piše šta 'oće...![]()
Za polaganje čega ti je trebao lap top ?
Hm... kartografija 1, inženjerska 2, račun izravnanja 2, planiranje, uređenje z. t., prostorni inf. sistemi, viša... tih trenutno mogu da se setim![]()
dosadni ste kad vas ne posecuju zene, a i koga briga sta vi zelite.![]()
Ne mozze.Ja bih hteo da tebi lechim plucha a ne ti meni....evo- ja prva kačim sliku!
![]()
P.S. Je l mogu sad da pišem šta 'oćem??!![]()
Ne mozze.Ja bih hteo da tebi lechim plucha a ne ti meni.