Питање за Министарство културе

Inače je muzika najveći problem našeg društva.

у сваком случају јесте , у данашњем времену јесте ..специјлано данас када траје рат за душе .

није то више само борба Русије и Запада , него борба добра и зла .

ако ЦНН и Сорош улаже новац за рађање нових нада на ИДЈ видео и штанца сваки дан нове изгубљене душе и тиме уништава душе наше деца ..то је више од бизниса

то је рат за душе и борба добра и зла ...а ми битку уопште не водимо , децу су нам узели

у сваком случају јесте , у данашњем времену јесте ..специјлано данас када траје рат за душе .

ако ЦНН и Сорош улаже новац за рађање нових нада на ИДЈ видео и штанца сваки дан нове изгубљене душе и тиме уништава душе наше деца ..то је више од бизниса

то је рат за душе и борба добра и зла ...а ми битку уопште не водимо , децу су нам узели
I televizija Balkanika, tu čak se vidi i da su braća Grci, Rumuni i Bugari skrenuli kao i Srbi i Rusi.

Последња песма , тј последњи трзаји су били од БС и она са жандармеријом Генерала Дикића и шта је било са тим песмама ..блокиране су а аутори најстрашније нападнути .Генерал Дикић завршио пензионисан у у тамници ...

док Сорош управља душама наше деце преко својих пројеката ИДЈ видеос и остали , нико не ради ништа да би те душе повратио , него их гурају у заграљај сопственој смрти ...

Iskreno, imam ja većih problema od IDJ videa.
Svako neka vodi računa o svojoj deci.

Iskreno, imam ja većih problema od IDJ videa.
Svako neka vodi računa o svojoj deci.

нико не спори да свако води рачуна о својој деци али то није решење за проблем .јер када деца изађу ван кућног прага ту више нико нема никакву конторлу , ту је дужна држава да заштити децу од спољашњег утицаја .

конкретно имали смо пример водитељке Ал јазере којој се убила кћерка управо због оваквих утицаја ...не може човек да затвори дете у четири зида , држава је дужна да створи услове за њихову безбедност а то не укључује само војну безбедност , него је то широк спректрум ..укључије и музику и културу ..

држава Србија је дужна да заштити децу ...дужни су сви појединачно за своју децу али када дођеш до тачка када си као родитељ немоћан , као појединица , онда би то требала да уради држава .

pokojni saban uradio muziku i tekst....kazi da nije kvalitetna....

ова има једва сто хиљада прегледа док на Сорошевој тв ИДЈ и остале његове станице за један сат направе милионе прегледа са темама о мафији , балкану , процима , оружју итд...

то је проблем ..против таквих тематика се не може борити са овом песмом коју си ти поставио .

мора да се направи пројекат , државни пројекат од националног интереса и да се у тај пројекат уложи и да се лансира .

да се представи и да се буде сигурно да ће бити број један ...

да ће се примити у тим младим душама ...

то је посао министрства културе и државних институција.

ова има једва сто хиљада прегледа док на Сорошевој тв ИДЈ и остале његове станице за један сат направе милионе прегледа са темама о мафији , балкану , процима , оружју итд...

то је проблем ..против таквих тематика се не може борити са овом песмом коју си ти поставио .

мора да се направи пројекат , државни пројекат од националног интереса и да се у тај пројекат уложи и да се лансира .

да се представи и да се буде сигурно да ће бити број један ...

да ће се примити у тим младим душама ...

то је посао министрства културе и државних институција.
neke dobre se i probiju, recimo ona pesma "majko" od darka lazica...sve je do naroda kako prihvati.
a od ovog nema ni 24h da je izaslo.

neke dobre se i probiju, recimo ona pesma "majko" od darka lazica...sve je do naroda kako prihvati.
a od ovog nema ni 24h da je izaslo.

Да ..али не можеш са тим на ђаволе .Оне Сорошеве ђаволе са ИДЈ треба њиховим оружјем ударити ..направити групицу ..задржати трендинг музику и направити екипицу .као што је некада био 387 или Београдски синдикат ..оставити музику а променити речи .

унети мало словенства , мало нормалних вредности ...да није у реди бити мафијаш , да није у реду бити наркоман , да није у реди волети само материјал ...

многе душе би се тиме сачувале .то су Руси јако добро урадили са пар својих пројеката негде 2003 године.

Можда је решење да Министарство културе направи неку озбиљну Комисију која ће строго водити рачуна ШТА СЕ ЕМИТУЈЕ ДЕЦИ У ДЕЧИЈИМ ПРОГРАМИМА - почев од цртаних филмова (који често имају веома гадне сугестије) па на даље ...

нема оправдања ..није у реду да дете од 5 година пева како жели да буде мафијаш и дилер дроге ..а тиме се бомбардује константно .

ПОСЕБНО од 2000 године ..можда и највише од 2008 године када су Западњаци видели једну младост на улцима која се бори против неправде и признања Косова и од тада раде све да би убили душу нових генерација.

Sta ces drugarice komunistkinjo, kad kod vas ministarka zoka za medije izjavi da je cistila "ribu" i na taj nacin zaradjivala :hahaha: :hahaha::

576755

Zar je neko posumljao da je ona "cistila ribu"?
Ja sam samo posumljao da je njome mogla neke pare da zaradi....:hahaha:

Back