Ljudi, ne znam sta mi se desava ne mogu da prestanem vezbati, gitara, akordi... mi je stalno u
mislima(rukama).Pre par dana sam kupio Stagg-ovu akustaru.Za mene ima neverovatan zvuk, iako
znam da je daleko ispod onoga sto se moze nazvati kvalitetnom gitarom.Osecam se kao da sam
otkrio nesto sto dosad nije otkriveno.Za vezbu koristim The ultimate guitar chord chart - by Phillip J.
Facoline i par tekstova pesama sa akordima, strasno mi izgleda kad se svira solo Stairway to
heaven, ili uvod pesme Don't cry, sa Nothing else matters mi ide malo teze.Toliko pesama imam u
glavi da probam da je to strasno.Oslanjam se na pomoc Freelandera i jos jednog prijatelja iako nisu
profesionalci, ali mi daju dosta korisnih saveta.Razlaganja u pesmama sam probao ali mi nekako ne
idu jer mi se dosta skrece paznja na rad prstiju leve ruke koja trenutno pati.Moram ih odsad paziti
ko oci u glavi jer mi pruzaju ogromno zadovoljstvo.Jos kad bih nekog od vas profica sa neta upoznao
poblize cisto da se mogu da cujem koji savet vise i vidim rad na delu(neki koncert manjih razmera
uzivo).Tako da ako ima neko voljan da upozna i usmeri pravim putem novaka u ovim vodama bicu
mu svesrdacno zahvalan.Nalazim se u NS-u, pa svi koji su na ovoj lokaciji sa neta, bice mi drago da
ih upoznam jer vidim iz postova da ste svi znalci.Podelite iskustvo koje moze samo da
usreci coveka.

:-D