Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Gde da dodjem?Ženiš me?Praviš mi decu?Pa ajd. Gasi internet motaj kablove i dolazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde da dodjem?Ženiš me?Praviš mi decu?Pa ajd. Gasi internet motaj kablove i dolazi.
I koliko dece mi praviš?Šta bi voleo od dece da dobijes?Da.
Višegradska 26, Beograd
+381.11.36.36.400
To je baš mnogo.Ne verujem da mogu toliko da rodim.Najmanja 17 dece severnog i juznog pola.
Nema šanse da napravis 17 tek takoU prvu turu 17. A posle videcemo.
Mislis da odustajes?Predajem se
Imam 27, ali ne bih zurio sa brakom, decom iako u mojim godinama vec neki imaju porodice. Pre svega bih zeleo normalnu osobu koja zna sta hoce i da krenemo u vezu pa dokle stignemo.Pitanje o budućnosti sa potencijalnom devojkom
Pozdrav svima,
imam pitanje za momke,prvenstveno za one koji imaju 22,23 godine,a mogu naravno i stariji momci da se uključe.Ko ima 22,23 godine od momaka,a da želi da učestvuje u pitanju o budućnosti sa potencijalnom devojkom,neka to naglasi,zanima me Vaše mišljenje.
Zamislite da nikada niste imali devojku i da Vam se odjednom pojavi neka devojka,koja Vam se baš svidi i da vodite sa njom konverzaciju duže vreme,da mislite da možete i želite sa njom nešto više od prijateljstva,ali da ta devojka ima stav da želi ozbiljnu vezu,sa Vama,i da želi budućnost sa Vama,decu i brak za na primer 5 ili 6 godina.Da je ukratko reč o devojci,koja je spremna kad se zaljubi,da bude sa tim momkom do kraja života,ako razumete.Da li biste želeli isto i Vi,budućnost sa njom,ako Vam se ona jako dopada,ako Vam se dopada kao nešto više od prijatelja?I ako ste se u nju zaljubili,Ili biste bili sa njom,pa našli neku drugu devojku za sebe,kasnije,jer ne želite da sa prvom devojkom na koju naidjete ostvarite i brak,porodicu,bez obzira na to što ste se zaljubili u tu devojku?
Tacno,ovo je pravi odgovor,o tome i pricam,jedno su zelje,a koliko ce trajati to ne zna niko.Imam 27, ali ne bih zurio sa brakom, decom iako u mojim godinama vec neki imaju porodice. Pre svega bih zeleo normalnu osobu koja zna sta hoce i da krenemo u vezu pa dokle stignemo.
Ja cu za preCednika da se kandidujem. Znam da od tebe imam siguran glas. Cesto se slazes sa mnom.Tacno,ovo je pravi odgovor,o tome i pricam,jedno su zelje,a koliko ce trajati to ne zna niko.
Mozes da se kandidujes za precednika.Pa slažem se sa tobom,jer su ti odgovori ispravni.Ja cu za preCednika da se kandidujem. Znam da od tebe imam siguran glas. Cesto se slazes sa mnom.![]()
Drago mi je. Takođe.Mozes da se kandidujes za precednika.Pa slažem se sa tobom,jer su ti odgovori ispravni.![]()