pitanjce...

Poznavali smo se 2 mjeseca, a onda smo se spetljali jedne noci i nakon 5 dana sam se prepustila "starom liscu" u kreveticu moje studentske sobice. Mislim da je svrsio u roku "sad", nije me pretjerano bolilo, nakon toga smo jos jednom, a onda me mazio do jutra. Nakon dvije godine jos uvijek smo zajedno.

Meni se to dogodilo izuzetno rano.Bilo je vise smesno nego lepo.Problem je u tome da posle toga nisam imao sex cetiri godine a osetio sam da je to leeeepooo.Pa sada vi zurite da izgubite nevinost!Nikada se ne zna sta je dobro. :wink:

Ja najgora :D
letos (21 ipo). zajedno smo bili 7 dana... moji otisli na vikend... sestru zamolila da ode kod decka i zvala ga... rekla da sam sama... bio je jako nervozan i brz :D bio je to neprijatan, tup bol, prekratko je trejalo i hvala mu :lol: posle pola sata smo jos jednom i bilo je bolje... posle smo se izlezavali... nervirao me je :lol: kad je izlazio nije me poljubio i namerno sam mu rekla "hvala ti :) " i naljutio se strasno! ostavila sam ga posle 2 dana...

Prav godina srednje skole, racunarski kabinet od koga sam imao kljuc. Profesorski sto zajedno sa 286 racunarom klatili su se i tresli kao zemljotresom pogodjeni. Bila je cura iz mog razreda i nije joj bilo prvi put. Faca mi je bila idiotska sa izrazom "Zanimljiv osecaj, mogao bih jos neki put da probam!"

Posle toga, godinu dana pauze.

Uuu, meni taj dozivljaj nije ostao bas u lepoj uspomeni.
Nas dvoje sami kod mene, matorci negde otputovali, i tako par dana i noci ljubakamo se i mazimo.Zabavljali se pola godine i nismo bili maloletni. I poslednju noc, zaspimo posle mazenja, kad zazvoni telefon, zove moja drugarica da vidi sta radimo i da li cemo u grad. Posle kratkog razgovora sa njom, razbudjeni krenemo u akciju i tako to bi. Da nas ona ne probudi mozda te noci nista ne bi ni bilo. Ili bi bilo malo kasnije. Pred zoru.
Ja posle shvatila kako mi se i ne zabavlja sa njim, ali upadnem u trip kako da ga ostavim kad se desilo ONO. I tako ja ubedjivah sebe kako ga volim i kako nam je lepo. Tri godine. Strasno. Katastrofa. Mislim, nije bilo lose, sasvim normalna veza, ali daleko ispod onoga sto sam zelela. Ali, mentalitet je cudo, pa me ubedi da ne ostavljam momka kad je vec do takvih intimnih stvari doslo.
Da mi je sad ova pamet....

una:
Au, ja tek sad vidim koliko sam bila "zaostala"...Tek u 20-toj godini sam "navatala" tipa iskoristila i ostavila. Bilo me sramota da setam nevina po belom svetu! Zao mi je jedino njega, utripovao da je zaljubljen i da je Bogom dan! Surovo, ali sta da radim, takav mi bio bioritam!

je l bolelo to?

macka:
Poznavali smo se 2 mjeseca, a onda smo se spetljali jedne noci i nakon 5 dana sam se prepustila "starom liscu" u kreveticu moje studentske sobice. Mislim da je svrsio u roku "sad", nije me pretjerano bolilo, nakon toga smo jos jednom, a onda me mazio do jutra. Nakon dvije godine jos uvijek smo zajedno.

Opasne su te Stare Lije :D

DellBoy-011:
I gde je sad zapelo? hajde malo da temu vratimo na vrh, niste se svi izjasnili :wink:

imam 24 god, a to je bilo par dana pre nego sto sam nappunila 18. neka letnja sema na moru, decko je bio pazljiv i bilo mi je super. tri dana nismo stajali :roll: :lol:

Anonymous:
una:
Au, ja tek sad vidim koliko sam bila "zaostala"...Tek u 20-toj godini sam "navatala" tipa iskoristila i ostavila. Bilo me sramota da setam nevina po belom svetu! Zao mi je jedino njega, utripovao da je zaljubljen i da je Bogom dan! Surovo, ali sta da radim, takav mi bio bioritam!

je l bolelo to?

Sam cin ne, no posle je bolelo (malo) sto sam to napravila na takav nacin, ne volim da povredjujem druge....., ali ucinjeno je i nije bilo povratka. Verovatno bi to sad napravila na dugaciji nacin.

Bilo je leto..juli mesec..bili smo u jednoj maloj sobi,bez prozora i vrata... Na jednom krevetu,taman za dvoje (malo smo se i gurali,ali...)... Slusali smo Enigmu... sve u svemu,bili smo u vezi vec god. dana, ja sam ga pozelela to vece,i... desilo se!
Bio je jako nezan i bilo mi je izuzetno lepo,ako izuzmemo to sto me je malo bolelo..ali to je bio neki...SLADAK BOL...
To je jedini bol koji bih mogla tako nazvati... :wink: :P

DellBoy-011:
bili smo u jednoj maloj sobi,bez prozora i vrata

nije zlonamerna primedba, nego...bas sam se slatko nasmejao, a kako ste se nasli unutra :lol:
Znas sta sam mislila... Nije bilo prozora i vrata,samo otvori za iste...
Ma skontao si,samo malkice foliras da nisi... :wink:

Back