pitanjce...

Hajde, strumfeta, kad si tako znatizeljna:)
Dakle , na moru, Gradac n/m to je blizu Kardeljeva, ja iz Zemuna, ona iz Mostara, rekao sam da je starija tri godine.
Bili smo kod istog gazde u kuci, par dana me je coolirala, i cini mi se da posto nista nije navatala , a trebalo je da ide kuci imao sam srece, kao klinac, da joj se nadjem pri ruci.
Bilo je to posle izlaska u diskoteku gde smo se malo ljubili i otisli u moju sobu.
Prvi put je bilo katastrofa, a posle toga jos jednom, ali puno bolje.
Nakon toga nesto smo se kao dopisivali, ali nikad vise je nisam video.
Zvala se Gorana, to sam zapamtio

Pa evo detaljčića :D
Posle 4 i po meseca u vezi,jedne zimske večeri prepune snega bio sam sam kod kuće...Pozvao sam je,došla je omotana šalom i sa crvenim nosom kao irvas :) ,spremio sam nam večeru,večerali smo uz sveće,pustili staru dobru muziku (80s collection),razmenili nežne reči i obećanja o budućnosti,počeli da se mazimo i dalje su stvari išle svojim tokom...bilo je nežno i trajalo sat i po,a sneg je padao sve jače i jače...I tako smo napravili jednu uspomenu za ceo život.

DellBoy-011:
Bilo je to posle izlaska u diskoteku gde smo se malo ljubili i otisli u moju sobu.
Prvi put je bilo katastrofa, a posle toga jos jednom, ali puno bolje.
pa dobro prvi put ti je,ne moras da budes "pastuv" :lol: a ne moras ni da se pravdas da si posle bolje :D niko se nije naucen rodio :wink:

Ja se sa tom devojkom nisam ni upoznao.Bili smo u istom drustvu,onako tinejdjerski se lupale gluposti..pa posto niko nije hteo sa njom na ljuljaske odem ja i mic po mic smuvali se mi.Dodje ona kod mene posle par dana i ja ko svako musko navalio odma...pa rano je,ako bude sad bicemo samo zbog toga zajedno...Pretpostavljate da sam se bunio..ha ha,bilo je dobro!Eto ti detalja.

posle 6 meseci zabavljanja (zaista) :shock: .standardno,ali lepo.uz uz muziku,svece........lagano.
i danas smo zajedno.......posle 5 godina.
ah bas si me lepo podsetila....... :D

"...a long time ago in a galaxy..."
ma traljavo bre, nismo imali pojma sta radimo (on takodje nevin) ali je bilo zabavno....
hm, zapravo nije bilo ni preterano romanticno. ne znam, ali umrem od smeha kad se setim :lol:

Au, ja tek sad vidim koliko sam bila "zaostala"...Tek u 20-toj godini sam "navatala" tipa iskoristila i ostavila. Bilo me sramota da setam nevina po belom svetu! Zao mi je jedino njega, utripovao da je zaljubljen i da je Bogom dan! Surovo, ali sta da radim, takav mi bio bioritam!

Back