Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Ne dajem mu imena
Sa svakim vodim ljubav ali nekad je to grubo pa se zove tu.canje, je l'? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je sex za vas uvek vodjenje ljubavi ili imate za to adekvatnij izraz.....pr.canje, pr.ckanje, ebachina, karranje, zavaljivanje....mislim na emotivno stanje u kojem se nalazite za vreme istog....
i naravno zahvaljivanje posle dobro odradjenog posla![]()
Da li je sex za vas uvek vodjenje ljubavi ili imate za to adekvatnij izraz.....pr.canje, pr.ckanje, ebachina, karranje, zavaljivanje....mislim na emotivno stanje u kojem se nalazite za vreme istog....
ali kad mi kaze: ajde da se pr.camo dodje mi da ga zveknem.......missim, ja ne znam da se pr.cam.....
Tekst,dizajn,format,aplikacije,osmisljavaju korisnice i korisnici,naravno da se podrazumeva da u tekst unesu prethodna iskustva,o zahvalnosti po obavljenom TFR-u teskom fizickom radu,losa ili dobra svejedno,bitno je da se radi i naplacuje.
Pa cuj, ne bih da se hvalim, al meni moj momak svasta nesto radi, e sad ti to zovi kako hoces. LOL
Pa cuj, ne bih da se hvalim, al meni moj momak svasta nesto radi, e sad ti to zovi kako hoces. LOL