Pitanja u vezi sa OPREMOM, TUTORIJALIMA, KNJIGAMA, PS PLUG-IN-ovima

gure pa ti patis za Nikonom!!!! ej D200 za manje od iljadarke!!!!!! bagatela....
vides da Sony sprema full frame senzor od 24 Mpx, znaci sve se vise zakuvava, a i od Pentaxa bi moglo da se ocekuje, jer oni imaju vec 645...
mi treba toj borbi da se radujemo... he he....

.. ma ne patim, Grofe, za ove pare( za koje sam pazario oly) mog'o sam da si zemim kit D 80, ali kao što sam već naveo, u nekem od prethodnih postova, to mi je glomazno, a D 200 je još većji i težji.. to ja samo onako... njamke....
crazy-1.gif

Imam problem pa molim za pomoc. Hteo bih da kupim kameru, naravno SONY, jer su mi rekli da su one najjjjjbolje. Resio sam da to bude kamera sa miniDV jer su sa HDD jos veoma skupe. Sta kupiti?
-Sony DCR-HC96E (Number of Pixels Gross (K) 3310, Number of Pixels Act Camera mode (K) 4:3 ode ; 2048 / 16:9 Mode ; 2057)
- SONY HDR-HC5 (Pixel Gross 2100K, Video Actual 1430K Pixels (16:9), 1080K Pixels (4:3))
U cemu je razlika izmedju HDR (znam sta znaci ova skracenica)i HC kamere? Po meni HC96E ima bolje karakteristike ali nije HD.

Razmisljam da za manje pare od Sony HC5 kupim Panasonic GS330 (3xCCD), ali ..... kvalitet?

Molim za pomoc i kratko objasnjenje

Imam problem pa molim za pomoc. Hteo bih da kupim kameru, naravno SONY, jer su mi rekli da su one najjjjjbolje. Resio sam da to bude kamera sa miniDV jer su sa HDD jos veoma skupe. Sta kupiti?
-Sony DCR-HC96E (Number of Pixels Gross (K) 3310, Number of Pixels Act Camera mode (K) 4:3 ode ; 2048 / 16:9 Mode ; 2057)
- SONY HDR-HC5 (Pixel Gross 2100K, Video Actual 1430K Pixels (16:9), 1080K Pixels (4:3))
U cemu je razlika izmedju HDR (znam sta znaci ova skracenica)i HC kamere? Po meni HC96E ima bolje karakteristike ali nije HD.

Razmisljam da za manje pare od Sony HC5 kupim Panasonic GS330 (3xCCD), ali ..... kvalitet?

hdr je high dinamic range ... ali si ti pogresio podforum.

..možda panasonoik sa tri senzora, za svaku boju po jedan!?

Ljudi, planiram da uzmem Canon A720IS sa karticom, punjacem, i torbicom za 215E... Koliko sam cackao po internetu, za sad je on najbolja kupovina... Da li vi mozda znate nesto drugo sto bih za te pare mogao da pazarim?
Inace planiram da ga koristim za putovanja a i da povremeno nesto eksperimentisem, zato mi je manualno podesavanje vazno... Imate li neki drugi predlog?

Ljudi, planiram da uzmem Canon A720IS sa karticom, punjacem, i torbicom za 215E... Koliko sam cackao po internetu, za sad je on najbolja kupovina... Da li vi mozda znate nesto drugo sto bih za te pare mogao da pazarim?
Inace planiram da ga koristim za putovanja a i da povremeno nesto eksperimentisem, zato mi je manualno podesavanje vazno... Imate li neki drugi predlog?
dobra kupovina, moze za pocetnika koji uci ali i za onoga ko nesto zna pa da mu chupa maksimum

Dragi forumasi,

nova sam u fotografisanju, tj. prvi put u zivotu kupujem aparat; zato mi treba pomoc.
Aparat mi treba za porodicne slike sa letovanja kao i za slikanje arhitekture - nekih detalja, ili npr. cveca... Koristila bih najcesce auto mod ali volela bih da probam i manual. Ne bih se bavila profisionalno ali bih ipak volela da to budu lepe i jasne slike. Ovih dana sam citala forume, i dopali su mi se canon A570IS i A720IS, kao i olimpys FE240. U aparate se ne razumem uopste mada sam citala da je bolje 28mm od 35mm. Ovi aparati doduse to nemaju ali moj budzet je max 200e. I da li je velika razlika izmedju 4 i 6 opt zum?

Molim vas za pomoc!

p.s. i jos jedno pitanje, kako da znam da li je neki aparat polovan tj. repariran?

Back