Pitanja u vezi sa OPREMOM, TUTORIJALIMA, KNJIGAMA, PS PLUG-IN-ovima

Post možeš da edituješ samo 30 min nakon objave.

bug.gif

Evo napravio sam par slika sa njim pa pogledajte kako izgledaju i recite komentar?
nije lose za pocetak....vazno je da imas zelje da slikas...
nekako su dokumentarne (prve tri), sve u svemu, dobro je...
sto se tice digitalca, vec sam negde napisao da je BENQ bas dobar izbor do 100e...koliko kosta to cudo koje hoces da kupis...?

Razmisljam da kupim canon ixus 70. Shta mislite o tome. Ne znam samo da li ima iso (stabilizator slike)? hvala unapred

Mozda si neke stvari pobrkao...ISO (ASA) i stabilizacija slike nisu isto...
u svakom slucaju nisam na netu nasao nista o tome da ovaj aparat ima stabilizaciju slike ali evo ti jedan link pa pogledaj...
...cuces nesto i od ostalih ali mislim da za te pare ima boljih aparata...

nije lose za pocetak....vazno je da imas zelje da slikas...
nekako su dokumentarne (prve tri), sve u svemu, dobro je...
sto se tice digitalca, vec sam negde napisao da je BENQ bas dobar izbor do 100e...koliko kosta to cudo koje hoces da kupis...?
Kosta 9450 din s tim sto moram da kupim i memorisku (ako se odlucim ) jer on ima samo 6MB interne memorije sto je dovoljno za jedva 3 slike,a ako kvalitet slike stavim na "Super Fino" onda je to taman dovoljno za jednu jedinu sliku.
Znaci da ga uzimam i ne razmisljam?

Znaci da ga uzimam i ne razmisljam?

Necu da prevagne zbog neke moje reci...ono sto mogu da kazem za fotoaparat (kad sam malo proguglao)...jeste da ima Av/Tv/M modove, sto je izuzetno pohvalno ako razmisljas da kroz neko vreme napredujes (malo potcenjujem a da nisam upoznat)...ali to nista ne govori o kvalitetu slike...a to je ipak najvaznije...
dobro razmisli pre kupovine, nemoj zuriti sem ako ti nije bas hitno...

Necu da prevagne zbog neke moje reci...ono sto mogu da kazem za fotoaparat (kad sam malo proguglao)...jeste da ima Av/Tv/M modove, sto je izuzetno pohvalno ako razmisljas da kroz neko vreme napredujes (malo potcenjujem a da nisam upoznat)...ali to nista ne govori o kvalitetu slike...a to je ipak najvaznije...
dobro razmisli pre kupovine, nemoj zuriti sem ako ti nije bas hitno...
Naravno da je kvalitet slike najbitniji ,zbog toga sam vas i pitao da li ima bolje.
Nije mi hitno al u SM nema bas veliki izbor ,jer samo par prodavnica ima digitalce a i kod njih je izbor siromasan.

masinac, povecaj ove fotke da 100 % I videces da i one pod idealnim uslovima na suncu nemaju ostrinu (pas je mutan npr). Ako je to maximum tog aparata onda mu optika ne valja,
olympusi od 100 e imaju mnogo bolju sliku
razmisli i probaj jos nesto, nije uvek ono sto pise bas tako kako pise
Nisam to bio primetio,jer nisam ni zumiro na 100%,al sad kad jesam vidim da si u pravu.Ne znam da li mu je to max jer iskreno ni ne znam sta mu je tad bilo ukljuceno ,sutra cu ponovo slikati to isto (slika sa psom) pa cu okaciti da vidite (jel sta drugacije).

Ako taj ne valja koji mi onda preporucujete???

Zavisi za šta ti treba ? planiraš li da se baviš ozbiljnije ? u principu svaki aparat je dobar na neki svoj način.
Pa do sada sam imao samo Sony Ericsson K750i i sa njim sam sliko sve sto mi je trebalo,tako da...
Ne planiram da se bavim ozbiljnije vec mi samo treba za normalnu upotrebu (rodjendan,slava,nova godina...itd),znaci nista preterano .

Back