Hvala josh jednom! Pogledacu na netu pa cu razmisliti. POZDRAV
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za 200e može i A720 is
zar je moguce da ta majusna tri milimetra toliko znace...?...ja glasam ipak za 720 IS,Fuji ima 38 mm shiri deo a Canon 35....tih 3 mm ipak znache...
Ovaj fuji je bash pro. Ali mi ne odgovara, mnogo je glomazan, a ovi canon svi imaju 2xAA baterije, meni treba sa litijum jonskom. Ne bavim se fotografijom,chisto mi treba za bezvezno slikanje (rodjendani,gluposti...)
zar je moguce da ta majusna tri milimetra toliko znace...?

Evo mene zanima koje su to stvari ako smo već "otvoreni" je l te?zao mi je ako se neko nadje prozvanim ali postoje odredjene stvari zbog kojih je i Dulle otishao,indirektno,i Tasha,a i meni je sve to...onako...ja sam otvoren chovek pa sad...ko razume shvatice![]()
ravilna expozicija,dobar kadar,prihvatljiva oshtrina(tamo gde je fotograf zeleo da bude oshtro),i prijatan kolorit eventualno...ja se i sa sobom borim zbog istih greshaka,tj stalno vagam,i malo postujem jer sve kontam "necu ovu nije dovoljno dobra" a ustvari...malo mi se izgubio osecaj za kriterijum,kad sam ja sma u pitanju...a to shto dalje pishesh jeste lepo ali ne vodi bog zna gde...videcesh vremenom...
(moram maaalo ) ne zamerite...I meni se javio isti problem sa svojim fotografijama. Više mi ništa nije dovoljno dobro pa sve ređe kačim.ma problem je shto ljudi uche u startu manje bitne stvari pa tek onda osnovu-kazem Ti lepo :dobra fotka jeravilna expozicija,dobar kadar,prihvatljiva oshtrina(tamo gde je fotograf zeleo da bude oshtro),i prijatan kolorit eventualno...ja se i sa sobom borim zbog istih greshaka,tj stalno vagam,i malo postujem jer sve kontam "necu ovu nije dovoljno dobra" a ustvari...malo mi se izgubio osecaj za kriterijum,kad sam ja sma u pitanju...a to shto dalje pishesh jeste lepo ali ne vodi bog zna gde...videcesh vremenom...
zashto ja nikad ne kazem samo "super fotka" nekad i kad mi se zaista svidi fotka?
1.nekad me zaista mrzi da srochim smislen komentar a necu da kazem"...jeaaa super..."
2.svi u zivotu koji su me tapshali po ledjima i vikali"bravo super" manje su mi srece doneli negoli oni drugi-kad Te neko pljune onda se zapistash zashto te pljunuo pa i nauchish neshto a na onaj drugi nachin samo se uljuljkujesh u svoj ego...i ne napreduejsh...stagnirash...
..uf umorih se...ajde pozdrav laku noc Xia ...i ostali fotografski,ups pardon ne-fotografski narode(moram maaalo ) ne zamerite...
Dobra si xia, provalila si me.
ops: