zaista ghost moram da kazem da se ne slazem sa tobom u potpunosti...
ne vidim u cemu je problem sto ljudi komentarisu slike tako kako si ti objasnio, jer jednostavno ako ti se neka slika svidi i ti je prokomentarises sa odusevljenjem, to je problem...kako?
postoji tema gde svako moze da postavi sliku i da za nju dobije odredjenu kritiku, komentar ili savet...
uostalom sigurno puno ljudi dolazi da bi samo postovali svoje fotografije...
sto se tice toga da ljudi nisu dovoljno potkovani znanjem o fotografiji, pa zaista, sta se tu moze...ako vec nesto hocemo da se nesto promeni onda bi mozda trebalo da se otvori neka nova tema pa ko zna i hoce da deli savete i primere...i da se tada samo oni "zeljni" fotografskog znanja upucuju na iscitavanje istog...jer u suprotnom ljudi ovo i ne shvataju kao pravi fotografski forum profesionalaca...da ga sam tako shvatam ne bih ni dosao ovde...
da ne ispadne da napadam bas sve...za ovo kratko vreme koliko sam na krstarici, na ovom podforumu naucio sam dosta stvari...da li tako sto sam pitao, ili cekao da neko drugi napise...ili kako vec...ima negde vec sam cuo...ko trazi naci ce...a da nekome nameces...
konacni zakljucak...ne mozes menjati nesto sto je izgleda ovako vec duze vreme...ako si jednostavno prerastao ovaj nivo fotografije siguran sam da postoji puno ozbiljnijih foruma koji se podrobnije bave samim fotografijama...
i najmanje od svega nije mi jasno kako si ovo mogao da napises...?
...drugo postuju se kojekakve fotke,koje su ponit and shot
i na kraju, nemoj misliti da sa tobom zelim da se svadjam, zaista mi nije do toga, zelim samo da iznesem i svoje misljenje...