izgleda da je aparat starije proizvodnje. Ima 4 megapixela, losu rezoluciju video zapisa i Verzija USB konekcije je 1.1 ja ga ne bi uzeo ni da je za dzabe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.ako vec toliko kontas i znas sto pitas za savet?Sta ce da bude bolje na fotci na ovim aparatima iz '09-te.Sta je se toliko promenilo i toliko napredovalo posto vidi komentar "dobar je s'obzirom da je iz 2003 god.
ajde pozdrav.I vise od 40 tak evra kontam da ne vredi...al j.....m li ga,kod tih starih aparat je tesko proceniti tako da uzmi sa rezervom...Pozd

kupio sam digitalnu kameru praktica 5203 sa 5mpx, i ima mehanicka ostecenja unutra, a sa prednje strane ima ogrebotine i vidi se da je udarena. kako kad mi radi opticki zoom, a kako kad ne, sve slike na sebi imaju neke linije horizontalne, a kada slikam po danu slike su izbeljene previse. resetovao sam je, pogledao opcije procitao uputstvo, ali sve sto mi se desava je od neke vrste ostecenja. dal moze da se popravi. jer socivo kada ukljucimkameru izadje, ali nece da se vrati nego ja rukom vratim. ???????????