Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
@djole
super, djole!
@ansel
hvalaaa!
super, djole!
@ansel
hvalaaa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@hazablad
kad zeli da se postigne VECA dubinska ostrina fotke ide se na manji otvor blende, a na duzu expoziciju.
@ANSEL hvala za savet, mada nemam nameru da sedim pored autoputa, imao sam vise ideju...ovako ukratko: gepek, fotograf, suma, dva automobila, mala brzina....ali kako god...
buni me ovo sto si rekao u vezi munja...kako ce se to smanjiti dubinska ostrina ako povecamo otvor blende? jer ako mi fokusiramo na beskonacnost...onda da li je otvor blende 2.8 ili 22 nema skoro nikakve veze...munja je daaaaaleeeekoooo...![]()

... nije pozeljno jako odvrtati blendu , jel se tako moze smanjiti dubina polja i omasiti fokus.
Nego oce li neko reci koliki iso, blendu i exp. stavlja za nocna fotkanja?Volela bih da mi Brana odgovori kako je slikao, s kojim parametrima one njegove s Ade i jel bila bas noc ili predvecerje?Mislim, jel bilo nebo skroz tamno?
Nadam se da ce i guru da se pojavi!
Ko ga zeza? Pitao me čovek kako se postavljaju fotke, pa sam zato pitala. A verujem da je ozbiljan. : )
![]()